~ja Helein voittaja

 

Ensinnä; edellisen postauksen Helein -arvonnassa onni  tosiaan potkaisi seuraavaa kommenttia:

 

290/380

klo 17:29 | 24.9.2016

voi, nyt kun se onni nyt potkaisisi!

 

Että laitapa yhteystietoja sähköpostiin: johannaalvestad@gmail.com :))

 

Noin muuten laitoin tällä kertaa kuvia viikonlopulta; uusimmasta neuleesta. Tämä on vähän sellainen vaikeampi, johon en voi ohjetta heittää ihan samantien. Tätä on säädetty ja purettu keskivertoa enemmän enkä suosittelisi itse käyttämääni lankaa, sillä neuloin tämän tupla-alpakasta, mikä tuli kalliimmaksi kuin olin suunnitellut. Mun täytyy siis vähän miettiä miten saan tästä fiksumman ohjeen ettei teidän tarvitse tehdä samoja vihreitä ja että saatte neulottua vähän kivuttomammin. Mutta ehdottomasti neulomisen arvoinen, ihanan klassinen ja superlämmin perusneule, joka on loppujen lopuksi aika nopea neuloakin. Ja takuulla mun vaatekaapin ikuisuusneule, tykkään tosi kovasti. (Nyt puikolla valmistuukin jo neuletta Ainolle, hurja neulomisbuumi menossa! :D)

 

Näiden kuvien myötä rauhallista viikon alkua. Huomasin hyvin taas itse miten "iso luonto" rauhoittaa. Meren rannalla tai metsässä omat kiireet ja haasteet tuntuvat ihan pieniltä. Ja joihinkin asioihin ei vain vaikuttaa eikä niillä kannata kiusata itseään. 

Hartiat alas. Ole kiltti itsellesi, jotta jaksat olla hyvä muille. Ehditään tekemään se mitä ehditään. Se on tarpeeksi hyvä. Mulla on ainakin tiedossa aika paljon hommaa, mutta meinasin aloittaa aamun viisi minuuttia ajoissa, hymyillen ja rauhallisesti hengittäen. Jätän kaikki ylimääräiset vaatimukset ja odotukset, joita helposti itselleen kasaa. Ehdin sen minkä ehdin, se on tarpeeksi hyvä.

Iso annos raikasta, suolaista meri-ilmaa täältä. <3

 

 

Kommentit (16)

suklaamuru
17/16 | 

*syvä hengitys* Kiitos samoin, hyvää ja rauhallista viikkoa! Nautitaan pienistä hetkistä ja ollaan kiitollisia. Hyvä muistutus tänne vauva-arkeenkin <3

NelliL
19/16 | 

Kaunis neule. Nämä on juuri niitä aikoja kun haluaa kietoutua lämpimiin neuleisiin. Itse tosin olen menettänyt kiinnostuksen niin neuleisiin kuin myös ompeluun. Omien neuleiden kanssa homma takkuaa ja ompelut eivät vaan suju. Mutta ehkä myöhemmin sitten :) 

Kivoja kuvia, neule sopii hyvin tuonne maisemaan, ihanaa alkanutta viikkoa!

mintun
23/16 | 

Ihana neule ja upeita kuvia!

Täälläkin neulomisbuumi meneillään, ihanan rauhoittavaa puuhaa! Syksy on mielestäni vuoden parasta aikaa, luonto on kaunis ja ilma raikas. On ihana kulkea metsässä tai meren äärellä. Rauhoittua kutimen ääreen kotona. Polttaa kynttilöitä ja nauttia puhtaasta kodista. Elämä kapeutuu kesän jälkeen, mutta muuttuu monin verroin syvemmäksi. :)

Vierailija
25/16 | 

Kaunis neule taas kerran. Piti jo aiemmin kysäistä tuosta sinun beigestä laukustasi joka oli kuvissa pari postausta taaksepäin, onko se minkä merkkinen? Näyttää nimittäin harvinaisen hyvältä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Eija

Amalia
27/16 | 

"Ehditään tekemään se mitä ehditään". Hassua, että kirjoitit samassa postauksessa sekä vaikean neuleen loppuunsaattamisesta että armollisuudesta. Minun silmissäni olet ihan valtavan aikaansaava ja ehdit ihan tosi paljon! Mitä tulee neuletöihin niin vasta muutama viikko sitten esittelit pitkää neuletakkia ja nyt sulla on jo uusi neule valmiina! Ei voi kuin ihailla ja ihmetellä!

Itse aloittelin elokuussa syysneuletta. Ensin en jaksanut mitata neuletiheyttä ja neuleesta tuli liian iso -> purin. Sitten tein toisen version, josta tuli edelleen liian iso, koska olin valinnut väärän koon -> purin. Nyt koko projekti on seissyt viimeiset neljä viikkoa eikä oikein hotsita jatkaa. ;) Jääkö sulta koskaan mikään neuletyö kesken?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
28/16 | 

Niin hehe, neulominen ei tuota mulle mitään vaikeuksia ja päinvastoin se tulee niin luonnostaan että sitä en edes huomaa tekeväni. Se on parasta rentoutusta -haasteineenkin.
En juuri jätä töitä kesken, mutta koska mulla ei ole ohjeita, pitää niitä silloin tällöin vähän purkaa ja säätää - mut se onkin mulle koko neulomisen suola ;)
Meillä on kaikilla omat tapamme rentoutua :D

LPP
29/16 | 

Ihanan muhkea neule just nyt syksyyn!

Tulee tuosta kuviosta jotenkin lapsuus mieleen :)

Mulla on tarkoitus mennä huomenna lankakauppaan ja vähän jo etukäteen jänskää, kuinka lapasesta lähtee :D Aina miettii, että sitten teen sitä ja tätä. Ja nytkin on vissiin kolme työtä kesken :D

Aurinkoisia syyspäiviä sinne rannalle!

Vierailija
31/16 | 

Hei,

olisi kiva kuulla postauksessa joskus siitä, kuinka hoidat neuleita ja yleensä vaatteita. Itsestä tuntuu, että kaikki vaatteet menee niin nopeasti huonoiksi pesujen vuoksi.

Hyvää syksyn jatkoa!

Terkuin lukija

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/16 | 

Hmm, ålrait! Ainakin se, että yrittää välttää pesuja ;) kuulostaa vähän ällöltä eli ei siis välttää pesua liikaa, mutta joskus villavaatteiden tuuletuskin riittää. Ettei tosiaan pese liikaa. Pesuhan se pahin kuluttaja on... :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015