Hyvää vuoden ensimmäistä sunnuntaita 2019!

Kuvat ovat meidän uudenvuoden aatolta - iltalenkiltä ennen myrskyn alkua. Mun Gestuz-mekko on joskus parillakympillä käytettynä ostettu ja ansaitsee oman mainintansa (se on supermukava päällä). Raketit katselimme poreissa kuplia juoden ja tuulen yltyessä. 

Vuoden ensimmäisenä päivänä sainkin sitten lapset kotiin. <3 Siitä asti ne ovat olleet ihan vieressä. Kerroinko muuten että otin yhden kanin meille taas? Mun Hildehän lähti puolen vuoden seikkailulle maailmalle ja sijoitti kaninsa hoitoon; vain viimeisellä kanilla ei ollut hoitopaikkaa ja olisi joutunut lopetettavaksi. Eihän mulla siihen ollut sydäntä ja lapsetkin ovat tosi innoissaan että täällä oli kani odottamassa. <3

Uudenvuoden lupauksia sitten... En uskalla oikein tehdä mitään lupauksia tai suunnitelmia, mutta olen aika varma että 2019 on paljon paljon parempi kuin 2018. Olen varma, että kaikki on paremmassa järjestyksessä ja balanssissa kuin viime vuonna.

Olen varma, että blogillekin on taas paremmin aikaa, inspistä ja motivaatiota. 

Olen varma, että kaikki menee oikeaan suntaan. Tiedossa on jo paljon hyviä juttuja. 

Mikä parasta, mun pää on jo nyt paljon, vuoden kuudentena päivänä paremmassa järjestyksessä ja balanssissa. Sisäinen hyvä olo ja rauha on mulle ihan kaiken a&o -  jos sitä rauhaa on, on aikaa ja energiaa mihin vain. Asioiden täytyy vain olla sellaisessa kunnossa, että voi tuntea olonsa hyväksi. Että voi hymyillä, tuntea itsensä rakastetuksi ja että voi pitää huolta lähimmistä. Silloin jaksaa usein jakaa energiaa paremmin muuallekin. 

Uusi vuosi on siis hyvä aloittaa panostaen omaan sisäiseen hyvään oloon. Tarkistaa mitkä asiat ovat välttämättömiä omalle hyvälle ololle ja panostaa niihin. Silloin saa aikaiseksi paljon enemmän - muidenkin hyväksi. <3

 

Nähdään pian! Lupaan - etenkin itselleni. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010