Tältä täällä näytti viikonloppuna. Mun pieni talo oli aivan täynnä. Siis niin täynnä, ettei meinanut mahtua kävelemään. Oli vanhaa sohvaa ja uutta sohvaa ja pahvia ja muovia. 

Mutta sainpa taas Söderhamnini. Sohvan, jonka ostin myös edelliseen kotiini. Ja jonka ostin noin vuosi sitten tähän uuteen kotiin, mutta jonka palautin seuraavana päivänä kuvitellen sen olevan liian suuri ja epäsopiva. No, nyt on vuosi pienellä (käytettynä halvalla ostetulla) sohvalla menty ja se oli vaan liian pieni.

Täällä on viime aikoina ollut usein niin paljon porukkaa. Lasten kavereita yökylässä ja tuttuja piipahduksilla - eikä me kaksi aikuistakaan meinattu mahtua kunnolla löhöilemään.

Nyt mahtuu. Ikean Söderhamn on niin mun sohvasuosikki. Mulla on ollut niin ikävä. 

 

Lapset ovat olleet niin innoissaan. Olli kutsui heti kaikki kaverit katsomaan uutta sohvaa. Ja me ollaan niin löhöilty! Olkoonkin, että se on iso ja etenkin mun pikkuruisessa telkkarinurkkauksessa - muttei se näytä ollenkaan niin hullulta kuin vuosi sitten luulin. Hyvä että annoin sille (käytännön pakottamana) uuden mahdollisuuden. 

Terkuin superonnellinen sohvan omistaja. 

Nähdään pian. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010