Kaupallinen yhteistyö

Heippa, onko sielläkin nautittu kesästä ja auringosta?

Täällä on. Vuoden parasta aikaa. Koko kesä vielä edessä. Kuvissa vilahteleepi terassille hankitut uudet bambus-aurinkotuolit. Tykkään bambus -huonekaluista enkä yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan näitä aurinkotuoleja (Jyskistä). Meganätit, megahyvät. Ja passaa hyvin illanistujaisissakin kun terassille kokoontuu enemmän porukkaa; yhteen matalaksi taitettuun aurinkotuoliin mahtuu ainakin yksi pariskunta (näin korona-aikaan ei sen enempää). 

Vaaleanpunaisen kashmir-neuleen olen saanut Santosh clothingilta. Tulen asumaan siinä kaikki kesäillat! <3 Ja viileämmät päivät. Megaylellinen. Laukku on Zalandolta (en muista onko siinä mitään merkkiä) ja hame Pieces.

Täällä on huomennakin pyhä eli maantai, mutta vapaa!! Jeejee. Vapaa maanantai. Meillä ei tosin tekemiset lopu; Olavin talon siivoaminen ja tyhjentäminen tuntuu tällä hetkellä loputtomalta urakalta. Varsinkin kun mitään uutta taloa mihin kaiken veisi ei ole. (Tänne mulle ei mahdu). Mutta ei se mitään, kyllä se unelmatalo yhtäkkiä ilmestyy. Oikeaan suuntaan mennään. Kohti omaa yhteistä unelmakotia. <3

Huh, koko päivä on hikoiltu aika fyysisissä hommissa, Olav tulee nyt vasta nyt sisälle (kello kohta puoli yksitoista). Ei varmaan paljon ehditä jutella ennenkuin uni tulee ja huomenna sama homma. Mut nyt on pakko yrittää ehtiä pikkusen rentoutumaan ennen nukkumista. Hyvää yötä. <3

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010