Jos mun pitäisi valita uuden vuoden lupauksia, tietäisin heti missä asioissa mulla on parantamisen varaa. Raha ja sokeri. Se on aina sama juttu. Olen monta kertaa toivonut, että olisin parempi raha-asioissa; sijoittamaan, säästämään ja valitsemaan aina oikeita ja mahdollisimman taloudellisia ratkaisuja. Tiedän kuitenkin, ettei elämää voi hallita täydellisesti kaikilla aloilla eikä kaikessa voi olla hyvä, joten olen kai alitajuisesti ihan itse valinut tämän tien. Raha ei ole mulle kovin tärkeää enkä jaksa käyttää energiaa siihen. Ikvä kyllä. Mutta yritän kyllä aina tsempata ja olen oikeasti aika taloudellinen valinnoissani, joten kuljen kai jonkinlaista kultaista keskitietä kuitenkin. Mutta haluaisin olla parempi, sellainen tosi fiksu raha-asioissa.

Ja se toinen, se sokeri. Rakastan irtokarkkeja ja aika-ajoin saatan syödä niitä päivittäin. Jep. Sitten tulee taas aikoja, jolloin helposti tsemppaan. En edes yritä lakkoilla tai kieltäytyä kokonaan, vaan tsemppikausinakin sallin itselleni pieniä makupaloja. Kuten nyt.

Viime vuoden lopulla karkkihomma oli taas vähän riistäytynyt käsistä, joten nyt tammikuussa oli pakko palata normaalielämään, johon ei siis kuulu esimerkiksi karkkien ostaminen keskellä viikkoa. Eikä muidenkaan herkkujen. Eihän se nyt vaan ole ihmiselle hyväksi. Mutta sallin itselleni suklaan työpaikan kahvipöydässä. Jotain makeaa päivällisen jälkeen kotona (jos löydän). Herkuttelen iltaisin hedelmillä. 

Mulle sopii sellainen pehmeä meininki ja vähitellen annosten pienentäminen, jonkun toisen on ehkä pakko päättää että tammikuussa ei syödä mitään sokeria. Ja yhtäkkiä, nyt tammikuun kolmannella viikolla ei housut enää kiristä kuin joulukuussa eikä tee niin paljon mielikään sitä sokeria. Vaikka saisi. Kiva fiilis.

Ja jumppatunnitkin ovat ihan täynnä porukkaa, vähän eri meno kuin joulukuussa! :D Siitäkin saa kivasta fiilistä, yhdessä tsempataan hiki pintaan ja tehdään hyvää itsellemme. <3 

 

Ei siis uuden vuoden lupauksia täällä, mutta pientä ryhdistäymistä niin, että kropalla ja samalla pääkopalla on kivempi olo!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010