Kuinka ihania juttuja on taas By Pias -syyskokoelmassa!?! Ja voi että tuli vähän ikävä koko porukkaa - ne on niin hyviä tyyppejä, aina kivaa yhdessä ja työt sujuvat tehokkaalla (suomalaisella) temmolla (tottunut vissiin tähän leppoiseen norjalaisuuteen). Tykkään. Olen itse vähän sellainen tyyppi, joka tykkää käyttää aikaa hyödyllisesti ja saada aikaiseksi; Piasin porukka on sama mutta potenssiin sata. Onneksi pääsee taas kohta kuvailemaan. <3 Nämä kuvathan on kuvanut Annika Liinanki, tosi taitava ja miellyttävä kuvaaja muuten.

Mun oma suosikki täytyy ehkä olla toi asu, jonka kanssa talutan pyörää ja jonka kanssa istun kadun reunassa, valkoinen pipo päässä. Sekä pellavatakki että pipo olivat niiiin ihanat! Ja tollaista yksinkertaista yhdistelmää ja asua on kiva piristää eläinkuvioilla tai muuten vaan pilkullisilla lenkkareilla. Syyspukeutuminen, tervetuloa! 

Mies, jota nyt tapailen sanoi muuten, ettei olisi varmaan uskaltanut lähestyä minua ollenkaan jos olisi tienyt mitä kaikkea oikeastaan puuhailen (se ei ole yhtään somessa ;)). Onneksi se ei tiennyt ja onneksi olen ihan vain supertavallinen nainen. Mutta mietin vaan, että on kaikilla tällaisilla julkisuusasioilla huonotkin puolensa; jos joku toinen sen tähden pelkää ettei voi lähestyä, ettei ole tarpeeksi hyvä. Tai luulee että kuvissa poseeraaminen tekee ihmisestä jotenkin... paremman. Että sellaista ihmistä olisi vaikeampi lähestyä. Kaikki me olemme ihan vain ihmisiä. Jos joku kuvittelee olevansa muita parempi, on se sen ihmisen moka. Sen ihmisen kauneusvirhe tai ehkä jopa niin suuri virhe, etteivät muut sellaisen kanssa halua käyttää aikaansa. 

Ja ehkä ne ennakkoluulotkin ovat pieni kauneusvirhe; ehkä sille pelottavallekin ihmiselle kannattaa antaa mahdollisuus. Jos se sitten osoitautuukin ylpeäksi pöntöksi, olet ainakin yrittänyt etkä vain tuominut luulojen perusteella. Et ainakaan tee itse mitään väärää antaessasi mahdollisuuden, saatat vain tutustua ihmiseen, joka onkin tosi hyvä. <3

 

Me ollaan kaikki vain ihmisiä ja suurin osa haluaa olla kivoja. :)

 

 

 

 

 

Kommentit (12)

Vierailija
13/12 | 

Upeita kuvia..
Mutta tuo harmaa beanie.. En tiedä millä langalla se on tehty 2 n 2 o, mutta peruslankaan tuon efektin saisi 4 o 4 n. On upea, näyttää siltä että siinä on käänne ja vuori (itse aina ompelen vuorin pipoon) taidan kokeilla matkia tuota..

Hannamari
14/12 | 

Hei,

osaatko sanoa milloin esimerkiksi tuo ihana valkoinen pipo tulee Bypias -valikoimaan?

Ihanaa syksyä sinulle sinne Norjaan <3 

Vierailija
18/12 | 

Kivat kuvat :) Mistä löytyy noin kivat kengät noi mustat pitävartiset? -Marja

Santtu0183
19/12 | 

Ihana lukea tätä blogia! :) kauniita kuvia ja ihania ajatuksia. Rehellistä aitoutta, kuitenkin sopivan itsenäistä. Olen halunnut pitkään jo kertoa seuraavan; arkeni on hyvin hektistä, opiskelua, uusperhekuvioita yms kiemuroita :D Blogisi lukeminen antaa energiaa, hyvää ja positiivista mieltä!

Vierailija
20/12 | 

Wau, miten upeita kuvia. Toi huopahattu on ihana ja sen kanssa paksu neule (tuossa neuleessa mun mielestä liikaa acrylia).
Olet kyllä kuvauksellinen. Kaikkea mukavaa, iloa, rauhaa sinulle.

Jaana B
21/12 | 

Olet upea! Harmaa on hieno mutta vaativa väri, muutun aina hiirulaiseksi sen mukana, sinua pukee erinomaisesti 😊 Hienoa, että toteutat itseäsi eri projekteissa ja palaat blogiinkin nyt useammin. Haastattelusi Menaisissa oli myös kivasti tehty 😊 hyvää jatkoa loppukesään!

Vierailija
24/12 | 

Ihania vaatteita ja hyvän väriset hiukset sulla. 😊 Jyväskylässäpäin asuvat ja muutkin 😉 käykäähän ihanassa Pias myymälässä, joka avattu Vaajakoskelle. Siellä viihtyisi tuntitolkulla. 😊😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram