Kaupallinen yhteistyö

Kaupallisessa yhteistyössä Partioaitta

 

 

Moikka pihatouhuista! Kuuma ja kuiva kesä meni vähän niin, että luovutin pihanhoidon, kukkien kastelun ja tietysti ruohonleikkuun (se ei edes kasvanut, kuivui vain) kanssa jossain heinäkuun puolella. Sen jälkeen en ole pihaan juuri koskenut. Ja siltä näyttää. Pieni syyssiivous alkaa siis olemaan paikallaan.

Kaikki yhteys ja kosketus luontoon - niin kliseiseltä kun se kuulostaakin - tekee niin hyvää. Omassa pihassa kapsuttaminen, juoksu viilässä syyilmassa. Pieni lenkki metsään tai rantaan ennen pimeää ja ilta on takuulla levollisempi.

Ehkä siksikin rakastan myös pukeutua aika luonnonläheisesti; se rauhoittaa. Luonnonmateriaalit, reilut villapaidat, mummomekot. Mulla on kai aina jotain aika maaläheistä mun asuissa. Tyylikkyys kun ei välttämättä ole kalliita merkkejä, kiiltävää pintaa, näyttävää meikkiä tai viimeistä muotia. Tyylikkyys syntyy aika usein usein luonnollisuudesta ja itsevarmuudesta. Sitä, että viihtyy. Se tekee usein asun kuin asun ja olemuksen tyylikkääksi. 

Mun ei siis juuri tarvinut miettiä minkä takin halusin valita Partioaitan talvitakkivalikoimasta; Fjällrävenin vihreä Greenland on yksinkertaisesti klassikko, joka olisi voinut löytyä mun vaatekaapista jo vuosia jos kaikki haaveet olisivat täyttyneet. Se on käytännöllinen retkellä ja tyylikäs kaupungilla. Se ei tarvitse selityksiä. Myös villapaita on Partioaitasta; Sherpan villasekoiteneule oli neuleista mun suosikki mutkattoman mallinsa sekä pehmeän ja kauniisti laskeutuvan materiaalinsa tähden. Tässä on merinovillaa ja alpakkaa, mutta matsku on puuvillamaisen napakka eikä kutita paljaalla ihollakaan. Hyvät, luonnolliset ja ihan mun näköiset valinnat siis. Kiitos, näillä mennään paljon tänä syksynä! :)

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram