Sellainen siitä tuli. Mutta mietin kyllä että siihen on ehkä pakko istuttaa yksi pieni puksipuupallo. Eikö? Se tuo siihen sellaista painoa ja pehmeyttä. Enkä noiden pitkien violettien sipuleiden tilalle - otin ne vaan mukaan Olavin pihasta kun niin helposti lähtivät. Tai ehkä ruusun tilalle. Sen voi laittaa mihin tahansa muuallekin.

Tällaiset saarekkeet sopivat mun mielestä tosi kauniisti sora- ja hiekkapihoihin ja kun meillä lisäksi on aika paljon kiveä ja laattaa, jotka on hyvä saada käyttöön. Vielä mieitn laittaisinko lisää laattaa saarekkeen ympärille. 

Älä siis huolestu jos sullakin on sorapihaa; siinä on mahdollisuuksia vaikka mihin! :)

Saarekkeeseen meni multaa reilu 300 l - syvempää tähän ei oikein voinut kaivaa kun tuli kallio vastaan. Ja kun pohja on pelkkää soraa, kannattaa laittaa tollaista liinaa mullan alle; muuten kaikki multa ja kasteluvesi juoksevat soran sekaan ja ihan hukkaan.

Nautiskelin tänään hyvän päivällisen lasten kanssa kolmistaan. Ollin lempiruokaa lohta, perunaa ja salaattia. Mmm. Kohta saa jo retiisit omasta maasta. Ja mekko on vanha Ganni - secondhandia. <3 Aino rakenteli Lego-lentokonetta koko iltapäivän tossa varjon alla sohvalla. Meillä oli hyvä iltapäivä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010