*Kaupallinen yhteistyö Happy Joen kanssa

Täällä tuoksuu jo toukokuulle, vapulle ja västäräkeille (-jep, niitäkin on ollut jo ainakin viikon). Ilta-auringossa rentoilulle ja kuplivasti vapulle. Toivottavasti Suomenkin kevät alkaa lämmetä. <3

 

Happy Joe -fani täällä taas (yhteistyö osa 2/2)! :) Sanonpa siitä hiukan, sillä alkoholin näkyminen blogissa saa aina aikaan reaktioita, puolesta ja vastaan. Mulle se on vain rentoutusta, iloa ja hyvää oloa ja yhdistän siiderin ja yleensä alkoholin (kohtuu)käytön vain mukaviin asioihin - lucky me. Ymmärrän nimittäin, ettei se kaikille ole niin helppoa, mutten silti voisi piilotella siideripulloa siksi, että joku toinen saattaa siitä pahoittaa mielensä. Päin vastoin; oma kohtuukäyttö saattaa antaa hyvää esimerkkiä eteenpäin. Sitäpaitsi; (siideristä huolimatta) kaikkia ei voi koskaan miellyttää ja yksi kamalan tärkeä ja vapauttava taito tässä elämässä on tehdä asioita itselle sopivalla tavalla; hyväksyen sen, että aina on niitä jotka tykkäävät ja niitä, jotka eivät tykkää.

Voi tietysti yrittää tehdä tehdä asioita tavalla, joka mielyttää kaikkia, mutta sehän on periaattessa mahdotonta. Miksei siis tekisi asioita itselle parhaalla tavalla; ei-tykkääjien määrä on todennäköisesti vakio, mutta itselle jää helpompi olo kun on ollut oma itsensä! :D Kuten siiderifanina kirjoittanut suomalaisesta siideristä! 

Niin, tiesittekö että Happy Joen uutuusmaku Old Country on herkullinen premium -siideri, jonka omenat tulevat Pohjanmeren rannikolta, lauhkealta kasvatusalueelta ja saavat siiderin maistumaan, noh siltä kuin omena nyt maistuu. Raikas, vähän kirpeä ja kupliva kuiva omenasiideri. Niin omenainen näköjään, että oli pakko tehdä omanapiirakkakin. ;)

 

Oikein iloista, onnellista, kohtuukäyttöistä ja rentoa viikonloppua ihan jokaiselle - mun suunnitelmat ovat varmaan taas yöpyä Hildellä; istua rappusilla ilta-auringossa hiukset sotkussa ja nautiskella keväästä. Lauantaina pitäisi käydä kävelemässä yhdessä muotinäytöksessä ja sen jälkeen keksiä jotain vappuista... Hmm, täällähän vappua ei niinkään vietetä, mutta vapaapäivä meilläkin sentään on! Jee!

 Kurkkaa Happy Joen Facebookista jos kaipaat lisätietoja - ja tietysti aforismeja. Nähdään pian! <3 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010