'

Terveisiä lauantain laiskoista tunnelmista. Ulkona sataa vettä. Eilen meni myöhään ja tänään mennään vielä kahteen kyläpaikkaan illan mittaan. Koko päivä ollaan siis lepäilty sohvalla ja keräilty voimia.

Olin kuitenkin myös niin kivassa tapaamisessa eilen, että kirjoitan siitä sanasen - vaikka lauantai onkin eikä työasiat ihan ekana mielessä.

Mulle tulee vaan tosi usein kyselyitä tänne Norjaan töihin tulemisesta, joten nyt kaikki kiinostuneet kuulolle. Perushoitajat, sairaanhoitajat, lääkärit ja muut hoitoalojen tyypit. Kotisairaanhoitoon, hoitokoteihin, sairaaloihin. Teho-osostoilla on kai eniten tarvetta. Jos osaat jotenkuten ruotsia ja haluaisit tulla Norjaan töihin, voin lämpimästi suositella KarePlus -sijaisvälitystä. KarePlus fiksaa kuljetuksen; siis lennot ja bussit ja taksit tai millä sitten pääsetkin perille sekä majoituksen ja maksaa tietysti hyvän palkan työstä. Firmalla on paljon norjalaista, tanskalaista ja ruotsalaista henkilökuntaa, mutta he haluaisivat meitä suomalaisiakin mukaan! Hanne ja Morten jotka eilen tapasin, asuvat Arendalissa ja ovat mun kavereiden kavereita ja oikeasti tosi mukavia tyyppejä. He huolehtivat ihan varmasti että työntekijät ovat tyytyväisiä ja että kaikki menee hyvin.

Kesällä sijaisille on tietysti ekstrapaljon tarvetta, joten mieti ihmeessä, jos voisit miettiä viikkoa, kuukautta tai viikonloppua Norjassa töiden parissa. Voit valita viikon töitä ja jäädä viikoksi lomailemaan - paluulippua ei ole pakko ottaa viimeiseksi työpäiväksi. Ehkä haluat ottaa koko perheen mukaan? KarePlus yrittää ihan varmasti fiksata tarpeeksi suuren asuinpaikan koko perheelle. Ehkä saat tienattua aika paljon kesälomalla - ja kerättyä uusia kokemuksia! Ehkä voit lähteä uudelleenkin kun kerran kokeilet. 

Työolot ja työakaverit Norjassa ovat aivan varmasti kivoja - voin melkein luvata. :) Ja uskon, että palaat kotiin positiivisten kokemusten ja muistojen kera. Tutustu siis ihmeessä KarePlus kotisivuihin ja ota heihin yhteyttä. Sinne voi vaikka rekisteröityä sitoutumatta yhtään mihinkään! 

Innostuin vähän aiheesta - toivottavasti Sinäkin! :D Kerro ihmeessä myös kaverille, jos tiedät jonkun joka voisi lähteä Norjaan. Ehkä nähdään. :) :)  Ja kysy jos mietit jotain - yritän taas vastailla.

 

(Nyt lauantai-iltaa :))

 

Kommentit (8)

HaHa16
1/8 | 

Ihan aiheen vierestä, mutta kuinka paljon tuo teidän Parolan rottingin keinu natisee istuessa? Oletteko ottaneet köyden kohdalla olleen muovipunoksen pois? Meillä keinu rätisee ja natisee jopa lapsen painosta.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Hei kyllä se meilläkin pikkasen natisee, mit muistaakseni vanhaa keinua ja köyttä vaan öljyttiin vähän niin marina katosi. Muoviosaa ei ole - ollaan varmaan hävitetty se jo heti alkuunsa. Onko se tarkoitettu suojaamaan kulutukselta? En ole varmaan ollut niin huolissani siitä, ajatellut vain että hyvät köydet kestää kyllä 😊

Vierailija
2/8 | 

Mielenkiintoista! Onko heillä tarjolla muita kuin sairaanhoitajan/lähihoitajan/lääkärin jne. töitä?

Eline
3/8 | 

Hei kiitos vinkistä! Mutta mikä on miljöterapeut tai miljöarbeider? Hakevat myös sellaisia mutta google kääntää "ympäristöterapeutti" :) 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Joo miljøterapeut voisi suomentaa «avustaja». Siihen ei ole mitään yhtä koulutusta, mutta ihan ammattikoulupohjalla voi toimia avustajana kouluissa, vanhainkodeissa jne. En tiedä tarviiko välttämättä olla terveydenhuollon koulutusta ollenkaan jos muuten soveltuu työhön hyvin. 😊

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Ehkä sellaiset perusasiat. 😊 Että ymmärtää suunnilleen vaikka heidän verkkosivuja ja osaa vastailla tavallisimpiin kysymyksiin. Ymmärsin että he haluavat videohaastattelun ehdokkaiden kanssa; että osaa vähän kertoa minkälaista työtä on tehnyt ja omista intresseissä. Muistan ettei mun norja/ruotsi ollut kauhean hyvä kun aloitin täällä töissä, mutta se parani huikean nopeasti! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram