* Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

 

Eteisessä ei (kerrankin) ole varsinaista kaaosta, mutta en siitä yleensä juuri stressaakaan. Se tarkoittaa vain just sitä, että täällä asuu ihmisiä. Sitäpaitsi (yllätys)vieraat huokaisevat usein helpottuneina että onneksi teilläkin. Pieni kaaos eteisessä on todella ok.

Siksi varmaan toi pieni tekstitaulu sattui niin mun silmään.

Muutenkin sain yhteistyön teemoilta valita Deseniolta haluamiani julisteita ja kehyksiä; oletteko käyneet katsomassa valikoimaa? Suurimaksi osaksi tosi huokean hintaisia ja laadukkaita tuotteita - puhumattakaan laajasta valikoimasta. Valinta ei ollut helppo!

Mulla on kuitenkin aina taidetta ja sisustusta hankkiessani pieni sellainen persoonallisuus-pakko takaraivolla. Että se mitä kotiin tulee, täytyy olla jotenkin meitä. Persoonallisuus aina ennen trendikkyyttä tai "hienoutta". Sellaisiin asioihin, jotka valitsee vain muodin perusteella, kyllästyy nopeammin ja heittää helpommin pois. Jotain vähän hölmöä juttua saattaa rakastaa pitkään, jos se koskettaa omaa personaa ja herättää tunteita.

Balettitanssijan jalat valitsin -vaikken ballerina olekaan- rakkaudesta tanssiin ja liikuntaan ja Fridan rakkaudesta taiteeseen ja väreihin. Molemmat suuret julisteet kertovat mun mielestä myös rohkeudesta ja vapaudesta tehdä sitä, mitä haluaa ja rakastaa; intohimoista, suurista tunteista ja vahvoista naisista.

Ja rakkaus, se nyt on suurin kaikista. Sitä kuuluukin koristaa valolamput ja se kuuluukin lukea valotauluna seinällä. 

 

Siksi nämä. Mite te ottaisitte? :)

 

Desenion valikoimasta saatte nyt  -25% alennusta 2.11. asti koodilla KALASTAJANVAIMO25, olkaa hyvät; joululahjoja tai syyspiristystä kotiin ehkäpä?

 

 

 

Kommentit (4)

Yona
5/4 | 

Pitkikset, urheilupaita ja liivit ois ihanat. Kyllä tarkenis hyvin ulkoilla oman pienen tytön kanssa kun on lämmintä alla. :)

PaulaT
7/4 | 

Voi ei kun huomasin alekoodin just pari minuuttia liian myöhään! Tuoltahan löytyis vaikka mitä ihanaa vaikka joka huoneeseen! Mun yks lemppareista on tuo tekstitaulu missä sanotaan et tunteet on kuin aallot, et vois estää niitä tulemasta mutta voit valita millä niistä surffaat! ❤️ so true!

kipa
8/4 | 

Hei, ihanannäköinen neulemekko sinulla näissä kuvissa!! Mahtaisiko sitä löytyä myös Suomesta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram