Sellainen paikka. :)

Utrechtiin pääsee kätevästi suoraan Amsterdamin lentokentältä junalla puolessa tunnissa - ja itse kaupunki oli mun makuun ehdottomasti hurmaavampi kuin Amsterdam!

Utrechissa on reilu 300 000 asukasta ja mm. Alankomaiden suurin yliopisto, minkä huomaa kaupunkikuvan nuoresta väestöstä ja opiskelijakaupunkimaisesta olemuksestaan. Kahvilat ja ravintolat ovat siis vilkkaasti täynnä - mutta ei turisteja kuten Amsterdamissa. Tunnelma on rauhallisempi, ystävällisempi ja jos nyt näin hassusti voi sanoa, laadukkaampi jollain tavalla. Sama kaupunkifiilis siis kuin Amsterdamissa, mutta astetta paremmalla maulla. Vähemmin turistisälää. Vitsi kun olisikin ollut aikaa kierrellä! Ihana ihana kaupunki.

Olin reissussa siis taas By Pias -porukan kanssa. <3 Aina hyvää seuraa, aina hyvä porukka ja aina hyvät jutut mitä nyt juttelemaan ehtii. Ja aina niin kauniita vaatteita tietysti! Teki myös ihan hyvää juuri nyt lähteä pariksi päiväksi - vaikka kova koti-ikävä toki tulikin (ja hyvä että tulikin). Ja ekstrakiva olla taas kotimaisemissa. Kotona, vanhassa kotona, miten vain. Joka tapauksessa omissa nurkissa ja omien tyyppien lähellä. 

Kyllä näitä tunteita tällä hetkellä saattaa just ollakin yhtäaikaa ihan molemmista päistä (koti-ikävästä matkakuumeeseen) eikä elämä aina tunnu pelkästään ihanalta, mutta se tuntuu elämältä. Se tuntuu siltä, että jotain tapahtuu. Mikä saattaa olla vielä parempi  juttu kuin ihana. 

 

Nähdään taas pian, kaipailen tänne usein terapioimaan itseäni höpinöilläni. <3 

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
9/6 | 

Onpa kivan tuntuinen kaupunki! Ihana takki ja kaulahuivi tuossa sängyn päällä, saako kysyä, mistä ovat?

MinnaMaria
12/6 | 

Vasta äskettäin löysin blogisi ja muutamia postauksia lukenut joten vastaus voisi löytyä kun ehdin pidemmälle lukemaan mutta siis sinulla on niin kauniita vaatteita kuten näissäkin kuvissa, rentoja ja nättejä. Mistä yleensä ostat vaatteesi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010