Heippa hei Milanosta! 

Oletteko käyneet Milanossa? Itse kaupunkia en ole ehtinyt juuri näkemään, mitä nyt eilen nopeasti töiden jälkeen kävelin kymmenisen kilometriä ympäriinsä. Ajattelin muuten että saisin hyvällä omallatunnolla ostaa uudet kengät itselleni kesäksi. Sandaalit tai vaikka parit. 

Ainoa mitä olen shopannut on tikkarit lapsille. Kaksi sellaista isoa punaista sydäntä. 

Vaatteita mun ei edes tehnyt mieli shopata - pari päivää kun on touhunut laadukkaiden pellavajuttujen parissa tuntuu helposti kauppojen ylipursuava valikoima todella tarpeettomalta. Sain itselleni mukaan yhdet niin kivat pellavahousut, että muuta en todellakaan tarvinut; pian näette. :) 

Täällä on siis tehty töitä. Nämä retket By Piasin kanssa ovat tietysti aina supermukavia ja silti saadaan todella paljon aikaiseksi. Tehokas, osaava tiimi! Osa näistä kuvista on loistavan Paulina Arcklinin kodista - siinä on muuten yksi suomalainen, jota kannattaa seurata (vaikka instagamissa), Paulinan työ on aina priimaa. Sekä By Piasin naiset että Paulina ovat sellaisia tyyppejä, että voi vaan ihmetellä. Todella harva, jos kukaan pystyy samoihin tuloksiin kuin nämä naiset. 

Meillä oli tällä kertaa mukana myös norjalainen(!) Anders, joka oli ihan täydellinen kuvaus-poikaystävä. :D Muistakaa miehet halailla, hymyillä ja katsella naisianne silmiin, sillä on suuri positiivinen vaikutus. Todettiin tässä matkalla. Ja naiset olla ärsyyntymättä kaikenmaailman pikku jutuista - siitäkin me kai puhuimme. ;) 

Nyt olen tosi valmis kotiin. Ihana päästä viettämään perjantai-iltaa ja pääsiäistä kotiin, omien kanssa. Niin kivaa, ettei mulla ole oma auto lentäkentän parkissa, vaan ne kolme hörhöläistä siellä aulassa odottamassa. <3 En malta odottaa. 

Mun pääsiäislupaus on muuten olla ärsyyntymättä mieheen mitä se taas hölmöileekään. Se on täten päätetty. 

 

Hyvää pääsiäistä teille! 

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Onpa todella kauniit korut. Ehdottomasti mykana arvonnassa.

Linne G
13/10 | 

Onpa kauniit korut! Olen mukana arvonnassa, josko onni sattuisi kohdalleni :) Hyvää kevään jatkoa joka tapauksessa!

SuviElina
15/10 | 

Aivan ihanat!! Koska olen mahtanut viimeksi hankkia koruja?? :) Kelpaisi kyllä.

Mira
16/10 | 

Oi että miten kauniit! Olisi ihanaa voittaa nämä :)

Toivottavasti onnekas
19/10 | 

Tämä olisi ihana yllätys kevääseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010