Heip. 

Tällaista täällä. :)

Kaikki hyvin. Juoksulenkkejä ja saunaa, kahvia ja pullaa. Samat farkut ja valkoinen teeppari koko reissun. Ei tässä sen kummempia tarvi. 

Onks pakko lähteä Norjaan? Ajatella, jos joskus kävisi niin, että muutto tänne. Kotiseudulle. 

Ajatella. Kun eihän siä koskaan tiedä miten tässä elämässä käy.

Siksi kannattaa ajatella, että on onnellisimmillaan just nyt. Koskaan ei tiedä, miten käy, mutta kaikki tähän lisäksi on plussaa. Että ei tähän nyt just tarvisi juuri mitään muuta. Vaikka kaikkea ei olekaan. Sillä eihän se jolla on eniten ole onnellisin, vaan se, joka tarvitsee vähiten. 

Vaikka mulla on kyllä ihan sairaasti. Enemmän kuin voisin toivoa. Etenkin näitä hyviä hetkiä elämässä. 

Kaikki tähän lisäksi on plussaa. 

 

Kommentit (8)

Teikku
9/8 | 

Voi että, ei käy kateeksi kun selvästikin haluaisit (minä ainakin sinun housuissasi haluaisin) jakautua kahtia! Pystyä asumaan kotona kotimaassa ja kotona Norjassa... ❤️ Molemmissa rakkaat perheet, yhtä omat vaikka erit.

Vierailija
11/8 | 

Hei, ihanat punaiset korkkarit sinulla kuvissa. Mistä tuollaiset?

Vierailija
12/8 | 

Olet suloinen ja ihanan vaatimaton vaikka sinulla on kaikki mitä ihminen voi ikinä tarvita, lämmin ja välittävä perhe.

Isä tytär kuva <3

Jenni
13/8 | 

Tuttuja seutuja!Ollaan huomenna tulossa Kotkaan,mummo asuu siellä Katariinassa,aivan meren rannalla..ihanaa seutua,varsinkin kesäisin❤ Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

neito
14/8 | 

Mä en ole koskaan asunut Kotkassa. Mut mun isä ja hänen puoleinen suku on seudulta kotoisin. Olen monta vuotta miettinyt, että uskaltaisinko tehdä sellaisen liikkeen, että muuttaisin sinne minne olen aina haaveillut. Jännittää vain, et miten lapset suhtautuisivat asiaan, kun menisi koulut + kaverit uusiksi. Loma-ajat on tullut vietettyä pitkälti Kotkassa / lähiseudulla. Vanhempien mökki on Pyhtäällä ja kakkos-asunto, jota saamme lainata on Kotkassa. Joten onneksi saan pyöriä säännöllisesti rakkailla kulmilla, vaikka en asukaan.

Meri80
15/8 | 

Ihania kuvia ja ihana tunnelma<3 Perhe ja kesä<3 Sinulla on taito nauttia elämästä ja välittää kuvilla tunnelma myös meille lukijoille. Saan niin paljon tästä sinun blogista, iloa ja inspiraatiota omaan elämään, inspiraatiota ja kannustusta, vinkkejä ja ideoita <3 Kiitos, että kirjoitat :)

Vierailija
16/8 | 

Uuh mitkä korkkarit😍😍😍.
Mikä merkki??
Ihanaa kesänalkua!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010