Heippa pihahommista! Tiedättekin varmaan että ulkona puuhastelu on ihan mun lempparipuuhaa - ja että terassi on talon tärkein kesähuone.

Bongaatteeko että takapihalle on hankittu monsteri-iso trampoiliini? Jepp, se on jätti. Mutta meidän lapset (ja niiden kaverit) rakastavat pommpimista. Ja että terassin seinustalle olen ripustanut Clas Ohlsoniln aurinkokennoilla toimivan valolenkin? Se on tosi kätevä - valot syttyvät itsestään illan hämärtyessä eikä tarvitse sähköjohtoja tai pattereita. Se vaan, että näin keskikesällä ei tahdo tulla tarpeeksi pimeää vielä yhdeksältä - aurinkokennosensorin päälle täytyy joskus heittää pyyhe huijaamaan pimeyttä.

Niin ja istutin terassille kolme "perhospuskaa" - noi siniviolettikukkaiset; mitä mahtavat olla suomeksi? Täällä niitä kutsutaan perhospusikoiksi tai -kukiksi, sillä ne houkuttelevat ympärilleen perhosia (ja muita hyönteisiä). Ja kukkivat koko kesän.

Mitäs muuta - curly girl kokeilut jatkuvat, mutta näissä kuvissa hiuksia ei taas ole plopattu ei castattu eikä suojattu yöllä - pihahommissa menty ihan tekemättä mitään. Ja hei, kiitos sille joka vinkkasi viime kommenteissa ettei Amikan pesevä hoitoaine "Nice cream" ole ihan cg - hyväksytty sen sisältämien alkoholien vuoksi - myönnän etten aina ole supertarkka juuri alkoholien kanssa, mutta myönnän myös että olen vähän vältellyt Nice creamin käyttöä huomion myötä. ;) Äh, tää on aikamoista tiedettä. 

Mut nyt on Köpenhamina, Tivoli ja siskoaikaa tiedossa! Hyvää vapaapäivää teillekin. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram