Heippa pihahommista! Tiedättekin varmaan että ulkona puuhastelu on ihan mun lempparipuuhaa - ja että terassi on talon tärkein kesähuone.

Bongaatteeko että takapihalle on hankittu monsteri-iso trampoiliini? Jepp, se on jätti. Mutta meidän lapset (ja niiden kaverit) rakastavat pommpimista. Ja että terassin seinustalle olen ripustanut Clas Ohlsoniln aurinkokennoilla toimivan valolenkin? Se on tosi kätevä - valot syttyvät itsestään illan hämärtyessä eikä tarvitse sähköjohtoja tai pattereita. Se vaan, että näin keskikesällä ei tahdo tulla tarpeeksi pimeää vielä yhdeksältä - aurinkokennosensorin päälle täytyy joskus heittää pyyhe huijaamaan pimeyttä.

Niin ja istutin terassille kolme "perhospuskaa" - noi siniviolettikukkaiset; mitä mahtavat olla suomeksi? Täällä niitä kutsutaan perhospusikoiksi tai -kukiksi, sillä ne houkuttelevat ympärilleen perhosia (ja muita hyönteisiä). Ja kukkivat koko kesän.

Mitäs muuta - curly girl kokeilut jatkuvat, mutta näissä kuvissa hiuksia ei taas ole plopattu ei castattu eikä suojattu yöllä - pihahommissa menty ihan tekemättä mitään. Ja hei, kiitos sille joka vinkkasi viime kommenteissa ettei Amikan pesevä hoitoaine "Nice cream" ole ihan cg - hyväksytty sen sisältämien alkoholien vuoksi - myönnän etten aina ole supertarkka juuri alkoholien kanssa, mutta myönnän myös että olen vähän vältellyt Nice creamin käyttöä huomion myötä. ;) Äh, tää on aikamoista tiedettä. 

Mut nyt on Köpenhamina, Tivoli ja siskoaikaa tiedossa! Hyvää vapaapäivää teillekin. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010