Lauantaihuomenta! 

Päätimme ykskaks yllättäin aloittaa pääsiäislomamme kylpylässä! Mikäpä sen parempi alku lomalle - ja mikä ilma! Tällaiset lyhyet lomat on aina mahtavaa aloittaa tekemällä jotain heti. Niin että kun suurin osa lomaa on oikeasti vielä jälkellä, tuntuu siltä kuin olisi jos viettänyt kokonaisen loman. 

Lenkki teepaidassa ja parvekkeella proseccoa bikineissä. Talvikropan kuorintaa höyrysaunassa ja porealtaita näköalana meri ja horisontti. Kirsikkana kakun päällä tietty romanttiset illalliset ja hotelliaamiaiset. Täydellinen aloitus, sanoisin. Farris Bad oli upea ja kylpyläalue oli (onneksi) kännykkävapaata, joten yhtään kuvaa en sieltä napsinut. Kunhan nautiskelin. Vitsi että sauna suurilla ikkunoilla suoraan merelle olisi kiva kotonakin! :D

Olen aika nautiskelija ja mun lomat olisivat helposti pelkkää löhöilyä ja hyvää ruokaa, mutta mulla on vähän sellainen motto tai ainakin periaate, että loma on akkujen latausta ja kehonhuoltoa varten; siis myös liikuntaa ja treeniä varten. Itsestään huolta pitämistä, korjaamista ja kohentamista; lomalla siihen on hyvä mahdollisuus jollei arjessa aina ehdikään. Löhöily ja nautiskelu on superterveellistä ja tärkeää hyvinvoinnille, mutta vain jollei se saa ylivoimaa. Aina pitää myös liikkua tai treenata yhtä paljon kuin nautiskella!

Siksi lomapäivät onkin parasta aloittaa lenksulla ja pienellä lihaskuntotreenillä - iltapäivällä voi tehdä hyvää ruokaa ja nauttia lasin viiniä! 

 

Eli ylös, ulos ja lenksulle, sitten lampaankoipi uuni ja iltapäivällä lampaankoipi kainalossa ystävien terassille nautiskelemaan. Se on mun pääsiäislauantai. <3

 

Kommentit (4)

Sannami
5/4 | 

Ihanat kuvat, näytätte niin onnellisilta! Kaikkea hyvää❤️

Vierailija
6/4 | 

Kaikkea hyvää ja onnea teidän elämään. Ihanan onnellisen näköinen yhteiskuva teistä ❤🍀

Vierailija
7/4 | 

Mukavaa lomaa, kauniit kuvat, ihanat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010