Mun on ihan pakko mainostaa vähän mun suosikkitalvivattetta. Mikään ei ole ollut yhtä kullanarvoinen vaatekappale kuin tämä - jo monta talvea. Mulla on yksi vaaleanpunainen, yksi beige ja yksi jonkinlaiseksi harmaanruskeaksi pesuissa kulunut ja haalistunut. Täma pitsinen on merinovilla-silkki -sekoitetta ja toinen versio topista (ilman pitsikoritsteita) on merinovilla-tencel -sekoitetta. Mun omat ovat Pierre Robertilta (ihan itse ostettuja, ei maksettu mainos :D), mutta varmaan muiltakin valmistajilta löytyy. 

Tämä on mulla aina päällä. Sopii kaiken alle, on iholla silkkisen pehmeä ja pitää sopivan lämpimänä. En pärjäisi ilman. Sitä vaan oli pakko sanoa. Koska tämä ansaitsee pikkasen huomiota. :)

Alkaa menemään jo vähän mummo-osastolle, mutta lupaan nyt ainakin että sellaisia jättimallisia villa-alushousuja en tule koskaan täällä esittelemään vaikka sellaisiinkin joskus vielä rakastuisin. Rajansa mummoutumisellakin. Tai sen paljastelulla lähinnä. 

 

Pehmän lämmintä talvi-iltaa kaiken ikäisille! :'D

<3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010