Ollaan oltu niin menossa tänä viikonloppuna ettei melkein ole tullut kuvia otetuksi - tai paikallaan olluksi.

Perjantai-iltana Ollilla oli kolme poikaa yökylässä ja mulla (ja Ainolla) naapurin Petter - lauantaiaamuna lähdimme Hilden ja lasten kanssa Escape Roomiin; sellaisia on varmaan Suomessakin? Se oli superjännää! Kuva Ollin kassa sohvalla on otettu Escape Roomia odotellessa (Ollin kanssa on harvinaista saada normaaleja kuvia) - tunnelma oli kai vähän jännittynyt ja Aino pitikin minua kädestä melkein koko escapen ajan. En tiedä yhtään minkälaisia huoneita Suomessa mahtaa olla, mutta me valitsimme Liisa Ihmemaan. Ja lapset vaativat uusintaa asap! :D 

Hiuksille helpoin fiksaus on nykyään (curly girlin ansiosta) kiharat; laiskoina hiuspäivinä ne tulevat melkein itsestään. Jollei viitsi/ehdi laittaa papiljoteilla, joka mun hiuksille on kyllä vieläkin huolitelluimman näköinen vaihtoehto. Mutta curly girl on kyllä ihan mahtava, saa kiharat ihan luonnostaan. (Mekko on vanha Mangosta, kengät Vagabondin ja takki HM.)

Ja huomaatteko että pöydällä lojuu kasa papereita ja piirustuksia? Niitä on oikeasti kaikkialla ja vielä paljon enemmän. Olemme vihdoin saaneet arkitehdilta valmiit talon piirustukset (ja suostumukset kaikilta naapureilta) - meinaamme laajentaa tätä mun pikkumökkiä! <3 Tämä on niin ihanalla paikalla ja supersöpö talo ettemme halua muuttaa, mutta Olav ei tänne mahdu jollemme laajenna. Joten rakennushommeleihin joutuu. Alkuperäinen talohan on 1870 -luvulta, joten tälle vanhalle osalle emme tee mitään; emme varmaan saisikaan. Tähän on lisäksi rakennettu pieni siipi 90 -luvulla; se lähtee muutoksen alta ja ihan uutta modernia pinta-alaa tulee lähemmäs sata neliötä. Onneksi on vielä talvi edessä aikaa suunnitella, mutta voipi siis olla että vähitellen alkaa niitä suunitelmia ja pähkäilyjä tulemaan. :) 

Nähdään. <3

Kommentit (35)

Vierailija
36/35 | 

Puurolautasen kuva oli jo edellisessä postauksessa.

Vierailija
37/35 | 

Kumpi teistä jää taloon kun/jos ero tulee. Kinkkistä. Eikö kannattaisi hankkia vaikka isompi vuokra-asunto ja pitää oma vuokralla niin on sitten mihin palata jos elämä yllättää.

Vierailija
38/35 | 

Voi itku taas edellisiä kommentoijia!

Ihana uusi ansaittu vaihe sun elämässä, Onnea!
Olen lukenut blogiasi alusta saakka, Lindexin raitapaita on edelleen käytössä ❤
Kiitos sinulle jaksamisesta ja kivoista postauksistasi, niin elämän ylä-kuin alamäkienkin jakamisesta.
Uusia ja vanhoja ihmissuhteita, uusia ja vanhoja asuntoja. Mennyttä ja tulevaa. Elämää, sitä se on 😊

ReK
39/35 | 

Hei ihania suunnitelmia! Minäkään en muuttaisi pois noin sympaattisesta talosta. Ihanaa kun saatte yhteisen kauniin kodin!

Heidi
40/35 | 

Aivan käsittämättömiä kommentteja.Suvaitsetteko,että lapsianne kiusattaisiin näin netissä?Kiva,että jaat näinkin yksityisiä asioita.Kukaan ei tulevasta tiedä,eikä sen pelossa voi elää.

Kitte
41/35 | 

Voi kamala, miten ikäviä kommentteja tossa alussa. Kenelle nämä tuo hyvän mielen? Älä Johanna välitä. Elämä on nyt. Nauttikaa joka hetkestä. Eläkää ja unelmoikaa. Toimikaa ja rakastakaa. Elämä kantaa. Ihania talvikuukausina ❤.

Vierailija
42/35 | 

Ihmeellisiä kommentteja, joiden taustalta paistaa kateus. Kun ihminen on tyytyväinen itseensä ja omaan elämäänsä, ei tarvitse kommentoida tuolla tavoin ikävästi toisen elämää. Ihania suunnitelmia ja kauniita kuvia :)

Vierailija
43/35 | 

Uskomatonta kommentointia. Mä toivon, että nuo ei mene ihosi alle, eikä varmaan menekään, kun sinulla tuntuisi olevan sellaista luontaista seesteisyyttä, mikä on tuollaisen yläpuolella. Enempihän ne puheet kertoo puhujasta kuin kohteesta. Toisaalta aika surullista, että joidenkin paha olo purkautuu näihin kommenttiboxeihin.

Minä odotan mielenkiinnolla, millainen talosta tulee laajennoksen jälkeen! Rakastan seurata muiden ihmisten taloprojekteja♡

Pia L
44/35 | 

Ihania suunnitelmia, en malta odottaa mitä saatte aikaan, kun uusi koti valmistuu♡

Selma
45/35 | 

Hei mahtavaa, paljon onnea rakennusprojektiin! Kirjoittelethan remppakuulumisia sitten myös tänne? Sun talo vaikuttaa niin kauniilta, että uskon hyvin, ettei siitä raaski pois muuttaa. Vanhat (puu)talot <3

Vierailija
46/35 | 

Unelmatalo suunnitteilla! Ihanaa! Ja onneksi Olavi on taitava käsistään, voi tehdä remonttia ensi vuonna. ;)

Vierailija
47/35 | 

Hei ja onnea Johanna! Mukavia uutisia sinulta ja Olavilta, hienoa että päätitte yhdessä laajentaa taloasi. Laajennus on tosi iso jos 100 neliötä laajenee pinta-ala, mahtuu isompikin porukka. Blogisi on positiivinen ja elämänmakuinen, kiitos siitä. Mukavaa, alkavaa viikkoa sinne Norjaan!

Vierailija
48/35 | 

Voi itku 4/13 ja muutama muukin vaan ihan itsellenne. Harvinaisen turhaa lässytystä ja oman kilven kiillotusta. Jos ei ole mitään sanottavaa itse aiheesta niin olkaa pliis ihan hiljaa jo, tuo teidän fanittamisenne pelottavan fanaattinenkin taso ja unelmahöttöinen maailmankuvanne kun on tullut jo kaikille selväksi.
Bloggaajan suunnitelmat kuulostaa sen sijaan mukavilta ja oikeasti aika ihailtavaakin rohkeutta uskaltaa ottaa noinkin iso askel näin nopeasti. Toisaalta eihön ikinä mistään ole mitään varmuutta joten ainakin joskus voi olla ihan viisastakin ottaa vaan riski. Ainakin silloin on edes mahdollisuus voittaa parisuhdearpajaisissa.

Vierailija
49/35 | 

Olen niin niin kiinnostunut sisustamisesta ja remonteista joita on muutama tullut vuosien aikana tehtyä.Tällä hetkellä remontoidaan pientä"viinitupaa".Ei uteliaisuudesta vaan mielenkiinnosta odottelen että laitat sitten tänne eri vaiheista tietoa ja kuvia.Hyvää vointia sinne Norjaan.

Vierailija
50/35 | 

Hei sinä 7/12, miksi ihmeessä minkään kommentin pitäisi erityisesti tuottaa hyvää mieltä kenellekään? Tuossa alussa näkyi kyllä olevan muutama suht neutraali "jalat maassa"-ihmisen mielipide, mutta mikä antaa sinulle (tai muillekaan) oikeuden alkaa arvostelemaan ja siunailemaan noin negatiivisesti jonkun muun tuntemuksia. Ei se sinun mielipiteesi/näkökulmasi ole yhtään sen oikeampi kuin jonkun toisenkaan eikä bloggaaja taatusti kaipaa ketään (eikä ainakaan sinua) nuolemaan takapuoltaan. Vahva nainen joka elää omaa elämäänsä ja samaa suosittelisin sinullekin. 

Ne
51/35 | 

Hirveitä noi kolme ekaa kommentoijaa. Ehkä jonkinlainen kateus kun pitää noin ilkeästi kommentoida. Sisulla on hyvä blogi ja kivoja juttuja <3

Parasblogi
52/35 | 

Sama kirjoittaja kirjoittanut kaiken tuon negatiivisen arvostelun ylempänä, niitähän maailmassa riittää.

Ihanaa ja antoisaa tulevaa teidän koko perheelle 💕 nauttikaa toisista ja elämästä

Sofia
53/35 | 

Kivoja suunnitelmia! Kaikkea hyvää yhteiselle tulevaisuudelle. Mua kiinnostaa kuulla tuosta hiusmetodista, olet varmaan kirjoittanutkin siitä, että miten toteutat sitä käytännössä. Linkkaatko tähän, tai jos jaksat vastata, niin kiva. Oon itse aloitellut sen kanssa, niin kuulisin mielelläni kokemuksia ja sun tapaa soveltaa, on niin kauniit sun kiharat 💕

Vierailija
54/35 | 

Kivalta kuulostaa ja ihan huikeat lisäneliöt kyllä saatte. Toivottavasti jaksat jakaa paljon kuvia ja sisustusideoita meille lukijoillekin, vaikka tässä kommenttiboksissa onkin taas tutun tympeä fiilis kun muutama aktiivinen ihkuttaja purkaa pahaa oloaan muihin blogin lukijoihin. Kateuskortti näkyy taas viuhuvan :-(

Vierailija
55/35 | 

Onnea täältäkin <3 Onko näistä uusista talosuunnitelmista ja vaikka myös parisuhdekuulumisista tulossa juttua Me naiset lehteen? Viime kerrasta on niin pitkä aika. Olisi ihanaa taas lukea jotain kevyttä ja vähän hömppääkin. 

Vierailija
56/35 | 

Niin ilkeitä ja kateellisia kommentteja alussa, turha piitata moisista😑 elämä on tehty elämistä varten toiset uskaltaa ja toivon niin kaikkea hyvää teille Olavin kanssa❤️

Mira
57/35 | 

Mua ihmetyttää, et mikä noita negatiivisia tyyppejä tässä blogissa kuitenkin kiinnostaa, että pitää tulla lukemaan ja varsinkin kommentoimaan jotain noin typerää, niinkuin nuo ekat kommentit oli 😀?
Aivan mahtavaa elämänvirran mukaan heittäytymistä Johanna, elämä on nyt, kukaan ei huomisesta tiedä, mut upea asenne luottaa siihen❤ Kaikkea hyvää teille, tää on super-inspiroiva ja ihana blogi; kii

Vierailija
58/35 | 

Asuinalue kaikista tärkein, joten miksi siis muuttamaan. Kyseinen 100:n neliön laajennus kuulostaa minustakin suurelta muutokselta, ja nythän pyritään kaikessa asuin-neliöitä minimoimaan.Uudisrakennukset,talot, asunnot hyvin pieniä, kompakteja, minimaalisia, joita tällä hetkellä rakennetaan, on rakennettu ja on ekologista. Arvoja näissäkin projekteissa punnitaan, kenelle mikäkin tärkein ja paras vaihtoehto ym.Onnea projektiin.

Vierailija
59/35 | 

Onnea uuteen elämäntilanteeseen!
Kukaan muu kuin pari itse ei tiedä mikä on liian nopeaa toimintaa. Jokainen pari toimii sen mukaan mikä heistä tuntuu oikealta!
Innolla odotan remppa- ja sisustuspostauksia!
Ja kuka meistä tietää vaikka Johanna ja Olav olisivat menneet naimisiin! Kaikkea yksityistä ei tarvitse blogissa jakaa.

Pirjo
60/35 | 

Onnea ❤️ Minä ja mieheni olemme tehneet isoja päätöksiä ja muutoksia todella lyhyen seurustelun jälkeen, 3 kk. Minä möin oman kodin, keräsin kimpsut ja kampsut, muutin lasten kanssa 500 km matkan miehen luo. Samalla vaihtui työpaikan osoite. Kukaan ei uskonut meidän suhteen kestävän. Takana 17 vuotta, yhteinen koti, neljä lasta. Edelleen tahdomme elää yhdessä ❤️.

Kaisa
61/35 | 

Ooh, mielenkiintoisia kuulumisia, en malta odottaa remppa- ja sisustusjuttuja. Hyvännäköiset kiharat muuten nyt!

KirsiTM
62/35 | 

Innolla sisustusjuttuja ja remppasuunnitelmia sieltä suunnalta odotellen! Hienoa, että elämänkuviot siellä etenee ja ilmeisen toivottuun suuntaan. Neliöitä tosiaan kuulostaa kerralla paljon nousevan varmaan monen mielestä paljon, mutta niinhän se usein on, että samalla vaivalla/kerralla ja tarkemmin laskettuna vain pienillä lisäkustannuksilla rakentaa samalla kertaa ne kaikki tulevaisuudenkin neliöt 😊. Jos siis niille kaikille nelöille on tarvetta! Ehkäpä suunnitelmissa on tilaa varattu myös harrastetilloille tai omalle maalausateljeellesi, ja ehkäpä myös muutamalle perheenlisäykselle ❤️ (tai nykyisten kasvavienne lasten muuttuville tarpeille). Ja konkreettinen remontointi ja rakennushommiin osallistuminen omin ideoin ja kätösin, se jos jokin, on kyllä hyvää terapiaa ja myös "mielen rakennustyötä", ainakin itse koen niin. Seuraamaan jäämme 😍. Valoisaa syystalven jatkoa sinne!

Vierailija
63/35 | 

Ihmetyttää. Eikö tämän kommentoinnin tulisi olla ensisijaisesti lukijoiden ja Johannan välinen kanava? Jos joku/jotkut iloitsevat bloggaajan jakamista asioista (ehkä ovat saaneet inspiraatiota omaan elämäänsä/asioihinsa..) miten se on millään tavalla huono asia ja pois keneltäkään muulta? En pätkääkään ihmettele monien historiaan jääneiden bloggaajien lopettamispäätöksiä.

Vierailija
64/35 | 

Ihania suunnitelmia, menee talvi nopsaan ja pääsee toteutusvaiheeseen. Kiva jos ehdit sitten päivittää kuvia tännekin. Olisko mitään kivaa neuleohjetta tulossa myös... Mukavaa viikkoa<3

Vierailija
65/35 | 

Talon laajennus - superjännää!!! Tästä aiheesta toivon postauksia, sitten kun asia etenee. On kiinnostavaa nähdä miten vanha osa rakennusta onnistutaan kytkemään uuteen osaan. Onnea projektiin!

Ellis
66/35 | 

Toivottavasti kertoilet talon uudistusprojektista: mielenkiintoista olisi sitä kyllä lukea samoin kuin teidän yhteenmuutostakin<3 Toivoisin myös, että laittaisit tänne kommentoijille sähköpostiosoitteen pakolliseksi niin varmasti välttyisit suurimmasta osasta ikävistä kommenteista. Niitä on rasittavaa lukea niin lukijana kuin varsinkin arvatenkin sinusta, ja mielipahan tuottamistahan niillä tietysti haetaankin. Monet ikävät kommentit näyttää kirjoitustyylistä päätelleen vielä olevan samalta ihmiseltä! (Voiko jollekin tietystä osoitteesta tulevalle kommenteille muuten asettaa automaattisen eston?) On niin tylsää, ettei jotkut täysin ulkopuoliset ihmiset ei pääse yli vuosia sitten tapahtuneesta erostasi vaan jaksavat aina ikävästi kommentoida sitä ja uutta suhdettasi tai ylipäätään sun elämääsi:(

Vierailija
67/35 | 

Sääli, että kommenttiboksiin kirjoittavat mieleltään järkkyneet ankeuttajat. Onneksi Johanna olet tottunut kaikenlaisiin potilaisiin ja osaat varmasti antaa ilkeiden kommenttien jäädä omaan arvoonsa.

Me menimme jo puoli vuotta tapaamisesta naimisiin ja rakensimme yhteistä kotia. Teidän vauhtinne on rauhallista. Kaikkea hyvää ja innostavaa suunnittelutalvea!

Vierailija
68/35 | 

Kallista! Mutta mikäs siinä jos rahaa löytyy :) 

Sarru
69/35 | 

Oi miten siistiä, ja isot onnittelut! Innolla odottelen remppa- ja sisustuspostauksia :) Itsekin asun ikuisella työmaalla :D Onnea myös parisuhteen uudesta askeleesta :)

Katz
70/35 | 

Oi, ihanaa! Paljon onnea taloprojektiin - toivottavasti kerrot siitä pian lisää blogissa. Hirveästi heräsi jo kysymyksiä, joihin toivon kovasti vastauksia. :)
Paljonko vanhassa rakennuksessa on neliöitä? Mitä huoneita ja toimintoja lisäosaan tulee? Noudattaako laajennusosa arkkitehtuuriltaan samaa linjaa kuin vanha talo? Norjassa taidetaan olla tiukempia kaavoituksessa ja julkisivuvaatimuksissa, tai niin voisi ainakin asuinpaikkanne yhtenäisestä ja harmonisesta arkkitehtuurista päätellä (ja se on Suomen sekamelskaan verrattuna vain upea asia!).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010