Jepp, mun söpö taloni on nyt myynnissä -haluatteko nähdä?

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=183580579

 

Tiedän, se näyttää ihan nukkekodilta tai siirtolapuutarhamökiltä, mutta se on ihan oikea talo. Se on 1800-luvun lopulta ja edustaa kaikkein tyypillisintä, perinteistä etelänorjalaistyyliä. Talossa on virallisesti vain 65 neliötä, mutta lisäksi melkein saman verran mittaamatonta tilaa. Lapset ovat asuneet matalassa yläkerassa ja me aikuiset alhaalla. Nyt on sitten vain superjännää nähdä miten myynnin kanssa käy. Løp og kjøp -kuten täällä sanotaan. :)

Myyn elämäni ensimmäistä kertaa taloa yksin. Aika pelottavaa. Luulisi, että ostaminen olisi ollut pelottavampaa, mutta kyllä tää myynnin jännittäminen vie voiton.

Ehkä siksikin yritän rentoutua kaiken liikenevän ajan. Tuntuu, että viime kuukaudet ovat olleet yhtä siivoamista, pakkaamista, asuntonäyttöjä ja jännittämistä. Tänää olen nauttinut melkein koko päivän yksinolosta. Aamutreenien jälkeen syönyt kanelipullaa ja löhönnyt sohvalla. Lapset tulevat huomenna. <3  Olen miettinyt että pitäisi siivota, sillä ensimmäiset kiinostuneet tulevat asuntonäyttöön jo viikonloppuna. Olen miettinyt miten huomenna ehditään kaikkeen - olemme oman shown lisäksi lupautuneet auttamaan ystäväperheen muuttoa tässä naapurissa.

Viimeisen viikon olen muuten asunut tässä Part Twon pellavamekossa. Tällaiset paitamekot ovat ihan korvaamattomia arkivaatteita töissä ja kotona. Ja meinasinpa lähteä nyt rantaravintolaan syömään perjantai-illallisenkin. 

Keittiötä siivoillessa katse osui taas jo vanhaan, Ollin kirjoittamaan lappuun. Huomasitteko viimeisen kuvan? Huomasitteko Ollin piirtämän miehen, joka lähettää lentosuukon? (Sulan sille joka kerta.) Lappu alkaa jo olemaan vanha ja haalistunut, mun on kai arkistoitava se paikkaan, jossa se säilyy paremmin eikä haalistu kokonaan pois. Toi lentosuukko -piiros on niin korvaamaton aarre. Se kulkee mukana seuraavaan taloon. Ehkä kehyksissä. <3

Hyvää viikonloppua teille! Pitäkää peukkuja kiinteistökauppojen kanssa.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram