Tänään oli syksyn ensimmäinen kerta, kun otin takin päälle. Se oli vieläkin vähän liikaa, mutta kuitenkin. Aamulla oli jo kylmä.

Kiva muuten kun joku muistutteli että laittaisin aina vaatteiden merkkejä - ja kiva että muistuttelitte näiden asupostausten inspiroivan. Mullekin asut ja ihmiset ovat aina koko postausten mauste; tai siis, sanotaan että minusta ei saisi sisustus- tai ruokabloggaajaa, koska (en ole niin kauhean hyvä kokkaamaan ja) mun kuvissa pitää aina näkyä ihmisiä.

Piti nyt oikeastaan sanoa vaatteista, että joskus vähän jää niiden alkuperän kirjoittelu syystä että 1) mun vaatteet ovat useammin vanhoja ja mahdottomia ostaa mistään, 2) en pidä merkkejä niin kovin tärkeinä, jos näkee suunnilleen minkälainen vaate on. Näistäkin takki on vanha (Saint Tropez) ja neule-hame -setti on secondhandia (Ricco Vero). Toivon kuitenkin enemmin juuri, että näistä mun yhdistelmistä ja kuvista saa inspistä arkipukeutumiseen, jota voi sitten soveltaa omaan tyyliin ja omaan vaatekaappiin tai laittaa ideoita korvan taakse ostoksille. 

 

Tänään oli myös syksyn ensimmäinen päivä, kun laitoin takkaan tulet. No, sitäkään ei olisi tarvinut, jos olisin huomanut ilmalämpöpumpun olevan pois päältä = ei lämmitystä talossa. Hyvä etten huomanut laittaa sitä päälle; takka oli ihana pitkästä aikaa. Se rätinä, savun haju. Se oli oikeastaan Ollin toive, Olli halusi kuulla rätinää. Ei sillä kai niin kylmäkään oikeasti ollut, mutta se tunnelma.

Meillä on äiti miehineen kylässä. Niin kyllä voi vähän ekstraa tehdäkin. Ja ostaa juuressipsejä. 

Ja nyt nautiskella perjantai-illasta, moikka! <3

 

 

 

Kommentit (9)

Amanda
10/9 | 

No heei, nuo sun hiukset on ihanat. Just sopivan huolittelemattoman näköset. Miten oot nuo kiharat saanut? Paplareilla? :D

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
12/9 | 

Joo paplareilla 😊👍 mieluiten yli yön, mutta jos ei kestä nukkua papareilla niin hieman kosteisiin hiuksiin illaksi ennen nukkumaan menoa. Mitään muuta en oo tehnyt, ei muotoilutuotetta eikä edes harjausta 😬 mut hiukset ovat erilaisia, joku saattaa vaatia muotoilutuotteen ennen/jälkeen. Testailee mikä tuo parhaan tuloksen 😊😊

Pikkumyyx
13/9 | 

Luen useita blogeja, mutta sinun on ehdoton lemppari. Tykkään tavastasi kirjoittaa, kuvasi ovat aina niin ihania ja sinun blogista välittyy lukijalle aitous, rentous ja jonkinlainen tyyneys. Blogisi lukeminen ja kuvien näkeminen jotenkin rauhoittaa, ne ovat niin harmoniassa keskenään. Myös omakuvistasi paistaa lähes aina hymy ja vaikutat erittäin lämpimältä ja positiiviselta ihmiseltä.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
16/9 | 

Voi kiitos, parasta palautetta ❤️❤️😍 kiva että voi välittää rauhaa ja lämpöä. ❤️ Joo, olen varmaan optimisti hamaan loppuun asti 😂 Kiitos 🙏

Mm
17/9 | 

Inspiraatiota kuvistasi saa todella paljon ja sinulla on aivan täydellinen värisilmä! Osaat yhdistellä värejä, muotoja ja materiaaleja niiiin herkullisella tavalla, et arvaakaan, miten paljon ideoita blogistasi saa! Kiitos!!

Vierailija
18/9 | 

Kuten edellisetkin, tykkään blogistasi tosinpaljon, valitettavan harvoin tulee kommentoitua, yritän parantaa tapani! Käyn päivittäin katsomassa, löytyisikö uutta postausta ja voi sitä ilon hetkeä kun löytyy! Sinulla on kauniita kuvia, hyväntuulen tekstejä ja kivoja pukeutumisideoita vaikka olenkin sinua reilusti vanhempi😊

Kivaa sunnuntaita!

T. Anu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram