Maanantaihuomenta! Mun piti tulla blogiin jo eilen illalla, mutta vaikkei täällä äitienpäivää vietetäkään, olin koko illan vähän äidin hommissa. Tai ainakin varaäidin. Yksi pieni ekakaertaa yökyläilevä tyttö halusi nukkua mun vieressä niin eihän siinä auttanut kuin sulkea tietokone ja kömpiä sänkyyn. 

Muutenkin on pitänyt tulla blogiin jo monta päivää, mutta... No, niitäkin päiviä on, kun ei vaan voimat riitä. Oh kuinka odotan että tää vaikea vaihe on ohi. Koska kaikki on vain vaiheita, kaikki menee ohi. Vaikka niin, aina niitä huonoja päiviä tulee, ei niistä mihinkään pääse. Ja niitä päiviä, kun blogiin ei muilta hommilta tai kesähelteiltä ehdi!

Äitienpäivän vietin kaikesta huolimatta mitä parhaissa merkeissä; paitsi varaäitinä myös ihan äitinä ja vielä kaiken lisäksi pihaa touhutessa, ou jee!

1. Talon takana, terassin nurkassa oli pieni rehottava nurkkaus täynnä erilaista pöheikköä ja puun alkua. Risut raivasin pois, tasoitin maan...

2. ...ja koska terassin reunustaa korosti epämääräinen pino laatoituskiveä, käytin ne pois lojumasta. Ollin avustuksella. Ollin mielestä homma oli kuin peli ja meni laulellen niinkuin hommien kuuluu mennä. :)

3. Nyt nurkkaus on siisti ja vaikkei siinä pimeydessä kasvit juuri kasva, voi nurkkaan nyt laittaa vaikka säilytyslaatikon tyynyille tai jos ihan hurjaksi heittäytyisi - grillin.

 

Terassin toisen ulkonurkkan tynnyriin istutin syreenia - jos saisi vähän hyvää tuoksua ja vähän suuremman pusikon näköesteeksi. Talon edustalle istutin köynnösruusua ja pionia. Huomaatteko muuten; takapihalta löysin ehkä kirsikkapuun! Ajatella jos se olisi... Voikun! 

Nähdään pian - lupaan! <3

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Näyttää tosi kauniilta. Laita sinne nurkkaan jotain maanpeittokasvia joka viihtyy varjossa, jos siis siinä ei ole terassilautaa. Onko sun uusi asunto kahdessa kerroksessa ? Mukavia kesäpäiviä sinulle ja kulunut sanonta aika parantaa haavat vaikka aika tuntuu tältä osin matelevan.

pipsak
7/5 | 

Ihana se sotkunurkkaus.Olemme ostaneet talon Unkarista ja sotkunurkkauksia pihalla riittää en vain ole mitenkään taidokas selvittämään niitä.Tarvitsisin myös taitoa talon sisustamiseen viihtyisäksi ja edullisesti.Kiitos vinkeistä joita saan blogisi kautta.Jaksamista ja terveiset täältä Unkarin helteestä.

neito
8/5 | 

Ihmisen perusluonne on kai se, että haluaisi kaiken muuttuvan hyväksi ja huonot asiat menisivät mahdollisimman nopeasti ohitse. Olen viime aikoina yrittänyt opetella olemaan niiden ikävämpienkin tunteiden ja aiheiden parissa "ihan rauhassa", käynyt tarkoituksella mindfulness -kursseilla. Vaikka vielä paljon opeteltavaa, niin jotain on päässä liikahtanut. Olla läsnä ja hyväksyä/huomata nykytila. Paha olo ja muutkin negatiivisemmat asiat eivät ole tulleet niin iholle kuin aiemminkin kun niitä vastaan ei ole taistellut tai kiukutellut, vaan huomioinut et jaahas tällaisiä tuntemuksia taas liikenteessä.

Elämässä tapahtuu ja sattuu kaikenlaista, on erilaisia vaiheita ja tapahtumia. On aika olla surullinen, väsynyt, vihainen ja on taas aika olla iloinen ja energinen. Ymmärtää, että näin on tällä hetkellä (eikä taistella vastaan). Antaa itsensä tuntea rauhassa ja huomata ja tunnistaa tunteensa. Kun rauhassa tunnustelee itseänsä, niin voi valita viisaimman reaktiotapansa eri tunteille.

Havfruen
9/5 | 

Näyttää tosi hyvältä. Ajatella, että niin nopeasti ole toteuttanut visiosi? kivasta terassista. Ja totta, energia vaihtuu aina joksikin toiseksi, kaikki on vaihetta.

Mukavaa kevään/kesän jatkoa.

<3
10/5 | 

Kiva terassi sinulla tekeillä <3 Kuvia katsellessani ihastuin muovirottinkiseen kalustoosi jossa luonnonvalkeat istuintyynyt, kenenkähän valmistamia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010