Eilinen, siis sunnuntai meni kokonaan salsakurssilla. Mun hyvä bloggauspäivä. Mutta oli kyllä niin sen arvoista. Kummasti jotkut kurssipäivät menevät tosi nopeasti ja jokaista uutta tuntia odottaa tosi innolla. Vasta illalla huomaa miten puhki oikeasti on. Ja seuraavana päivänä jaloista. Phuuh.

Ja kummasti jotkut työpäivätkin ovat sellaisia, että kaikki onnistuu, vaikkei tekisi mitään kummallista. Tänään oli vähän sellainen olo. Ehkä sen kunniaksi paistoin töiden jälkeen sämpylöitä - niihin mulla ei mitään superohjetta ole, vaihtelen vähän itsekin. Mutta lisään jokaiseen taikinaan chia-siemeniä. Niissä on kivasti vitamineja ja omega-3:a ja ne tuovat sämpylöihin mehukkuutta. 

Syyskuun alun olen mennyt aika yksinomaan tässä Gannin mekossa - salsakurssille oli vaan parasta laittaa housut. Totuuden nimissä täällä ei ole vielä ihan villapaitaykylmää paitsi ihan aamulla töihin lähtiessä, mutta olen jo ihan fiiliksissä syksyn kaikista neulemahdollisuuksta. Puikoilla onkin vähän samantapainen vaalea palmikkoneule - yritän saada sen nopeasti valmiiksi ja heittää hyvän ohjeen tänne! :)) Ton H&M:n neuleen ostin ihan tosi halvalla kesän alemyynneistä.

 

Kaikki hyvin täällä siis. <3 Tiedän että blogi on ollut vähän hiljaisempi viime aikoina - koko vuoden kai, mutta tiedän että ymmärrätte kyllä. Paljon on tapahtunut ja muita asioita on ollut pakko laittaa etusijalle jotta asiat ovat sujuneet suht koht balanssissa. Ehkä juuri siksikin mulla on koko ajan ollut hyvä fiilis kaikesta - oikeiden prioriteettien ansiosta. Vieläkin tapahtuu paljon, elämä on tavallista enemmän muutoksessa, mutta niin se joskus on. Joskus on pakko olla. Ja sitten tulee rauhallisempia aikoja,

 

Odotan jo innolla että ehdin tänne taas. Ehkä keskiviikkona. Kiitos että käytte. Uudet ja vanhat. Olette niin tervetulleita. <3

Tapahtumarikkaita, rauhallisia syyspäiviä teillekin. <3

 

Kommentit (1)

Käyttäjä19651
Liittynyt27.7.2018
2/1 | 

No blogi ilmestyy kun ilmestyy vaikka sitä pitääkin jatkuvasti käydä katsomassa onko tullut jo jotain uutta.Mielenkiintoista minkälaisen neuleen ohjeet laitat.Sitä odotellessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010