Täällä on vietetty meidän Ainon 8 -vuotissynttäreitä kuudentoista tytön kera. <3 Moni teistäkin varmaan muistaa vielä ihan hyvin Ainon vauva-ajat; sehän oli ihan vasta. Nyt se on jo tollainen tomera ja toimelias koululainen, joka suunnittelee omat synttäriohjelmansa, rakentaa nukkejen taloja, kirjoittaa tarinoita ja keksii selityksiä elämän kummallisuuksille. Tollainen tosi päättäväinen, napakka ja reipas tyttö.

Yksi meidän synttärien vakkari ja suosikki on ollut tanssileikki; sellainen että soitetaan hyvää musiikkia ja pausetetaan. Heti kun musiikki pysähtyy, täytyy tanssijoiden jähmettyä paikoilleen. Ne jotka vielä vahingossa liikkuvat, putoavat pois. Ja jotkut kierrokset leikitään niin, että jähmettyminen pitää tehdä jonkin eläimen asentoon ja muiden pitää arvailla mitä eläintä kukin esittää.

Ja teema oli pyjamabileet. Kaikilla oli yöpuvut päällä; sekin oli Ainon oma toive. Otin itsekin vapauden pukeutua pehmeisiin verkkareihin, mutta vähän sentään juhlavampaan yläosaan.

Synttäreiden jälkeen olemme ehtineet parille hiihtolenkille ja  lauantaina yökylään kavereille. <3 Hyvä viikonloppu. Hyvä olo. 

Laitan teille vielä yhden (tanssileikistä puheenollen) biisin, jonka olen ottanut mukaan uusille jumppatunneillekin. Tän mukana kun ei voi olla liikkumatta ja vitsi mikä Kuuba-ikävä tulee, apua!! Kuubaan on niin pakko päästä vielä pian, vaikkei tällä hiihtolomalla lähdetäkään. Tykkään muuten etenkin El Michasta tosi paljon, siltä löytyy muutakin hyvää musaa.

Enegrioita siis uuteen viikkoon teillekin, toivottavasti viikonloppu on antanut enemmän kuin ottanut. <3

 

 

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Hei, kivat byjamabileet. Mut toi sun paita 👍🏻 Mikä merkki?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ps. Kai muistat äänestää presidentin vaaleissa 😀

Vierailija
10/8 | 

Synttäreiden pitääkin olla aina vähän hassuja. Meillä tytär ja muut tytöt oli äitiensä hääpuvuissa ja pojat oli merirosvoja. Hienosti vieraat sankarin toiveen mukaan pukeutui, vaikka tyttöjen helmat olikin vähän hankalia.

Ihanat synttärit
11/8 | 

Siis mä olen lukenut sun blogia sitten jo 8 vuotta! Muistan miten eksyin blogiisi ja Aino oli juuri syntynyt. Aika menee niin huomaamatta! Paljon onnea synttärisankarille!<3

Vierailija
12/8 | 

Tuli niin kesäfiilis värikkäistä kuvista, piti oikein tarkistaa postauksen päivämäärä😉
Onnitelut Ainolle!

Annee
13/8 | 

Onnittelut Ainolle ja koko perheelle! Mihin aika on mennyt näin nopeasti! Luin Blogiasi jo ennen Ainon syntymää kun Olli oli pieni ja asuitte eri asunnossa. Tuntuu että olet pysynyt aina vaan yhtä herttaisena ja blogisi mielenkiintoisena. (kommentoin tosi harvoin)

Vierailija
16/8 | 

Onnea Aino. Puhutko lasten kanssa suomea?
Uusi kello sinulla. Mikä on merkki?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010