En tiedä kaipaavatko nämä kuvat kauheasti tekstiä. Ehkä ne kertovat tunnelmista tarpeeksi. Olemme suppailleet kai melkein joka päivä kun vaan ei ole satanut. Pitkiä lenkkejä pitkin rannikkoa. Saarien ympäri, kallioiden kautta.

Täällä on mahtavia paikkoja. Elämyksiä, joita ei voi kuvata kameralle. Aaltoilevaa merta, joka pitäisi kokea. Kauniita mökkejä ja niiltä vilkuttelevia ja rupattelevia asukkaita. Kymmenen metriä kirkasta vettä pohjaan asti. Nopea rapu suppilaudan alla.

Mulla on muuten ollut sellainen kesä-ähky-olo viime ailkoina. Eikä pelkästään olo, vaan kiloja ja turvotusta on kertynyt. Ja makkaraa mahalle. Sellanen makkara, mistä voi ottaa kiinni mitä ei ennen ole ollut. Mut ei se mitään. Sanonpa nyt vaan, koska kenelläpä ei olisi. Varmaan jokainen nainen jossain vaiheessa kesää ja bikinieloa tuntee kroppansa turvonneeksi. 

Mut ei se mitään. Uskon oikeasti, että tekee välillä ihan hyvää löysätä. Ei lakata kokonaan liikkumasta eikä siirtyä kokonaan roskaruoalle, mutta löysätä. Mulla on liikuntaa ollut ehkä kaksi kertaa viikossa ja jotain herkkua joka päivä lomalla. Uskon, että kropalle (ja mielelle) tekee ihan hyvää. Ainakin olen jo alkanut kaivata kunnon treenirytmiä taas.

Mut ensin; lauantai-illan hemmotteluihin <3 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram