...ja muita viikonlopun herkkuja <3

 

Täällä on niin paljon hyviä lenkkipolkuja. Sellaisia että joutuu vähän kiipeämään ja laskemaan. Ja että voi pysähtyä kahveille ja vohveleille. Se on ainakin lasten mielestä parasta lenkeissä. Mun mielestä sunnuntailenkeissä parasta on tietysti yhdessäolo. Ja maisemat. Tai hikoilu (koska hikoilu on aina ihanaa).

Olemme tehneet hyvää ruokaa. Katselleet Peter Pania. Korjanneet vaatekaappia. Grillanneet vaahtokarkkeja terassilla. Käyneet hakemassa kaksi uutta kaninpoikasta. Syöneet myöhäisiä aamupaloja ulkona. 

Lapset lähtevät huomenna toiseen kotiinsa. Mun mielestä se on vähän myös rikkaus. Mulle on ihan ok vaikken voikaan olla lasteni kanssa koko aikaa. Olen aina ajatellut että vaikka ne ovat mun lapsia, en voi omistaa niitä. Niistä on ihan ok päästää vähän irtikin. Olemme kuitenkin aina maailman tärkeimpiä toisillemme.

Ne viikot, kun lapset ovat täällä on meillä aikamoinen majatalo. Tuntuu, että teen joka päivää ruokaa isolle jengille enkä koskaan tiedä kuinka moni tulee syömään. Ja ne viikot, kun lapset ovat isällä, ehdin tehdä omia juttujani. 

Pääasia että lapsilla on hyvä olla. Se, että nillä on pari ylimääräistä aikuista elämässä voi olla todellinen rikkaus. <3

Ja meillä on hyvä olla. 

Hyvää uutta viikkoa. <3

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Memmu
9/8 | 

Oi miten sievä ja kaunis neule. Olisi ihana pukea syksyyn. Olen mukana arvonnassa.

Vierailija
10/8 | 

Ihana neule, tuollaiselle olisi käyttö

Eppu
11/8 | 

Ihana neule, se olisi just täydellinen tähän syksyyn!

Minnu
12/8 | 

Ihana Neule❤️Tulisi tarpeeseen pimeneviin syysiltoihin🍂🍁

Ella
13/8 | 

Hei! Ihanat vaelluskengät. Mikä merkki?

Syksyn tyttö
15/8 | 

Oi,jos vain raaskit luopua harmaasts neuleesta,otan ilomielin kopin:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010