(ja yksi hidas juoksulenkki)

 

 

Hepsi hei :) Miten teidän sunnuntai on mennyt? Toivottavasti pehmoisesti.

Meidän sunnuntai alkaa yleensä Disneyn filmillä. Minä ja lapset heräämme vähitellen jossain kahdeksan ja yhdeksän maissa ja etsimme telkkarista sen jonkun (Disney-)kanavan, joka aina näyttää filmejä sunnuntaiaamuisin. Kaikki kolme saman peiton alla sohvalla. (Ja mulla tilaisuus aloittaa päivä neulomalla. <3)

Aamupala tehdään vasta, kun mieskin herää (ja siinä kesää usein filmin verran). Meillä on smoothieta kai aina sunnuntaisin. Banaania, mansikkaa ja ananasmehua. Ja muna. Olen joskus täälläkin jakanut spelttivohveliohjeen, mutta enää en edes muista sitä. Heitän vain suunnilleenmäärän spelttijauhoja, kaurahiutaleita ja karkeita vehnäjauhoja, pari-kolme munaa, maitoa ja vähän öljyä taikinaan. Tuloksena supertäyttävät vohvelit, joista tykkää koko porukka. Ja vähän hedelmää. 

Jaksaa sitten vaikka juoksulenkin. Tänään meni aika hitaasti toi juoksu. Tai hölkkävauhtiahan toi on, vaikka ihan luulin itse juoksevani. ;) No, puolustaudutaan sillä, että mun reitti on kauhean mäkinen ja kivinen. Ei aina pääse niin kovaa. Mut silti, on toi nopeamminkin mennyt. :/

Palaan vielä vastaamaan ed. postin kommentit; kiitos niistä. Joku jo kysyikin että mitä kaneille kuuluu; hyväähän niille. :) Ollaan juuri rakentamassa niille uutta talviasuttavaa kotia, niin ajattelin sitten postailla vähän enemmän pupuista. Mutta hyvin ne viihtyvät; yhdessä ulkona omassa kodissaan sekä iltaisin (ja viikonloppuaamuisin) täällä meidän kanssa sisällä tovin. Meidän puput. <3

Pakko vähän vielä pakata; huomenna lähtee matka kohti Italiaa. Nähdään! :))

 

Kommentit (13)

Maiju
1/13 | 

Kysyin edellisessä viestissä teidän pupuista, vastaus tuli aika paljon isompana kuin odotin :D. Ihania kuvia taas kuulumisista puhumattakaan. Seuraavaksi Italian kuvia odottamaan :). Rentouttavaa matkaa!

Vierailija
3/13 | 

Juuri noin pitää sunnuntai-aamut viettääkin! Vohvelit näytti niin herkullisilta, että pitää varmaan kokeilla, ehkä ensi sunnuntaina :)

Ja voih, Italiaan! Nauti meidänkin puolesta, jotka tänne harmaaseen Suomeen jäädään...

Virpi
4/13 | 

Just sanoin mun miehelle, että tuu nyt katsomaan näitä Johannan kuvia; miten paljon kauneutta olet saanut kuviin mahtumaan! Oi että mitä silmän iloa, kiitos, ei voi kuin ihailla ja ihmetellä!

Kysyn vähän asian vierestä. Teillähän on pystypaneeli seinällä, missä on puolipyöreä pöytä ja kaappi (ainakin joskus ollut). Mikä muotohöyläys teidän paneelissa on, onko se pyöristetty vai suora malli? Sinulla oli joskus kuva kyseisestä seinästä ja se näytti tosi kauniilta. Kiitos jos ehdit vastata. Jos et, ymmärrän kyllä :-) t. Virpi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015