^ Mun mielestä näytän ihan siltä kun lentäisin - tai ainakin leijuisin kuvassa. Eikö? :D 

Lasten mielestä näytän ihan siltä kuin putoaisin. Kalliolta. Se kuulostaa kai jännemmältä. Tai ainakin pelottavammalta.

 

Pakon edessä ostin sitten eilen uudet juoksutossut - Asicit toki (jostain syystä rakastan juoksussa Asiceja, vaikka muuhun treeniin käy sitten ihan muut. Varmaan jotenkin just mun jalalle oikea valmistaja). Nämä eivät kyllä taida tuntua ihan yhtä hyviltä kuin edelliset Nimbukset tai sitten aika ja ikävä kultaa muistot. Onhan tässä nyt puolen vuoden juoksutaukokin että kai tähän on taas vähän totuteltava. Mutta ehkä voisin ostaa jotkut hyvät pohjalliset, kunnon geelipehmusteista kun tykkään.

Lähdin meidän sunnuntailenksun jälkeen vielä juoksemaan omani, eihän uusia kenkiä malta kaapissa pitää. ;) Huomenna on sitten suoraan töistä oma jumppatunti ja sen perään jään kaverin trx -treeniin, joten pakko varmaan venytellä vielä kerran ennen nukkumaanmenoa jos meinaa huomenna saada kankeat raajansa liikkeelle. :D Katsotaan miten käy.

Sporttista viikon alkua teillekin. Haastankin muuten SINUT - ihan jokaisen joka tätä lukee liikkumaan 45-60 minuuttia huomenna! Joko kävely- tai juoksulenkki ja tai joku muu hyvä treeni. :) Okei? 

Hyvää lempeää maanantaita. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Sara
2/12 | 

Haaste otettu vastaan. Lupaan käydä tänään ainakin tunnin kävelylenkillä - satoi tai paistoi. 😊

Hyvää viikon alkua sinne Norjaan!

Citygirl
5/12 | 

Aivan ihanat maisemat siellä. Ja vielä kaikkina vuodenaikoina, toisin kuin kaupungissa, jossa katupöly ja keväällä näkyvät roskat ovat aivan hirveitä.

Vierailija
6/12 | 

Me naiset yhdessä voimme tehdä melkein mitä vaan! Sinä, Johanna, innostat meitä lukijoita esimerkilläsi vaikkapa liikkumaan. Haastetaan me lukijat läheisimpiämme myös liikkumaan, ulkoilemaan ja pitämään itsestämme huolta. Laitetaan hyvä kiertämään, niin paljon on kaikkea ikävääkin ympärillämme.

JEP
7/12 | 

Kävelin 1h20min töistä kotiin! Haaste täytetty...voisi itse asiassa useammin kävellä tuon matkan bussin sijaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010