(Kuvat ovat superhuonoa laatua, mutta ajatus sitäkin parempaa; lupaan. :))

Kävimme tänään kiertämässä lähilammen; kynttilät kädessä ja kimallenauhat päässä. Lopuksi pysähdyimme kaupungin korkeimmalle kukkulalle (ihan tähän meidän kulmalle) laulamaan Santa Luciaa ja syömään lussekatteja (=pullaa). Niin kiva että joku keksi tällaista ja yhtäkkiä koossa on lähemmäs sata osallistujaa. Se joku oli toi mies siivet selässä ja pullakori kädessä. <3

Huomaatte ehkä kuvissa vilahtelevan Ainon jalat. Sillä on tollaiset lämpimät lampaannahkatöppöset jalassa. Tollaiset, jotka ostin molemmille lapsille, mutta joita Olli kieltäytyy käyttämästä koska kaikilla luokan tytöillä on sellaiset. Ollin töppöset ovat siis vielä koskemattomina laatikossaan ja koska en ole saanut aikaiseksi palauttaa niitä kauppaan, päätin antaa ne joululahjaksi jollekin tarvitsevalle.

Tarvitsetko? Tunnetko jonkun pienen suloisen 34 -numeroisen jalan? :)

Laita kommentti; julkaisen viisi ensimmäistä ja arvon niistä yhden, jolle lähetän töppöset asap jotta ehtivät vielä jouluksi. <3 Viiden julkaistun kommentin jälkeen ei siis kannata yrittää. Liitäthän kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan otettua yhteyttä heti ja vietyä kengät postiin jo huomenna. :) 

 

Hyvää yötä pimeyden keskeltä! <3

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
9/6 | 

Oi ihanat! Niin lämpimät pienen koululaisen jalkaan!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
10/6 | 

kommenttinr 3 voitti :)) Tästä puuttuu kuitenkin s-postiosoite enkä voi ottaa yhteyttä sinuun; laithan mulle pian s-postia osoitteeseen johanna.alvestad@gmail.com niin saan sun osoitteen johon paketin voi lähettää! Jollen kuule sinusta aamun aikana, arvon uudelleen niiden viiden kesken, joilla on s-postiosoite mukana. :)) 

Hanne
11/6 | 

Omalle ihanalle eskarilaiselleni antaisin jouluna töppöset lahjaksi 💖

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010