Hame ansaitsee oman juttunsa, se on niin mun lemppari just nyt (second female). <3

Muuten touhuilen pääasiassa talon takaterassilla, jota suojaa kiva puuaita ja -portti. Terassista on tarkoitus saada vielä kesäksi kiva, vaikka kaikki onkin vielä tosi vaiheessa ja aika huonossa hapessa. Raivaus- istustus-, raaputus- ja maalaushommat siis jatkuvat, phuuh. 

Huomasin muuten juuri (vasta nyt - te olette varmaan huomaneet sen jo aikoja sitten), etten ole jaksanut kirjoitella mitään kauhean järkeviä. Tai edes ajatella mitään kauhean järkeviä, siitä se varmaan johtuu. Kaikki energiat ovat kai menneet siihen ajatukseen, että elämä kantaa ja ehkä olen antanut itselleni vähän luvankin hellittää jostakin - kuten ajattelemisesta ja etenkin ajatusten kirjoittamista luettavaan muotoon tänne. Paras ja tärkein ajatus on ollut se, että kyllä tää tästä

Ja se on ollut tärkeä ajatus, siihen on kannattanut panostaa ja keskittää energiat, koska siltä on tosiaan koko ajan tuntunutkin. Aika korjaa tosi monet jutut joka tapauksessa; koskaan ei kannata jäädä huonoon fiilikseen makaamaan, sillä kaikki fiilikset menevät aina ohi. Aika menee aina etenpäin. Asiat järjestyvät aina jotenkin. Ja vielä paremmin, jos itse jaksaa tehdä jotain asioiden eteen eikä jää niihin huonoihin fiiliksiin makaamaan. <3

 

Just nyt en malta odottaa että saan istuttaa kaikkia ruusuja ja pioneja ja pelargonioita (täällä on etenkin sellainen dronning Ingrid -lajike, joka aina tulee vähän myöhemmin, mutta on myös kaunein). Voikun niitä tulisi jo kauppoihin, olen käynyt jo montaa kertaa tarkastamassa. Tänne on muuten tullut paitsi västäräkit, myös pääskyset. Että ois jo aika niiden ruusujenkin.

Mitäköhän tästä kesästä tulee? Elämää ihan varmasti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010