Sain megaihanan pääsiäiskimpun, jota en malta olla ihailematta. Ja ehkä vähän sen inspiroimana H&M kukkateepparin. Kävimme tänään pakollisilla ruokastoksilla ja ihan nopeasti henkassa - melkein tulee huono omatunto jos vähän käy huvikseen jossain. Kun ei pitäisi. Mutta tää kukkateeppari oli kyllä niin hyvä piristys että oli käynnin arvoinen. (Pakko kehaista myös Isadoran matta-huulipunia, super! Mulla on sävy 03 Posh pink.)

Olemme olleet aika hyviä niin lenkkeilemään kuin tekemään pihahommiakin, mutta tänään on satanut koko päivän. Ihan hyvä pihan istutuksille - puuduttavaa meille. Mainitsin viime postauksessa koonneeni Spotifyn soittolistan "Påske chill" (johannaalvestad) chillejä pääsiäisbiisejä siis. Olen listaa vielä parannellut - listasta tulee siis koko ajan vain parempi ja parempi! ;) Siellä on, kuten sanottu rauhoittavia, rytmisiä, etsiniä ja ennen kaikkea aika iloisia, positiivisia fiilistely biisejä. Huomasin taas tänään, etten oikein kestä kuunnella mitään kovin melankolista musiikkia. Mitään sellaista mikä itketää. Jostain syystä tällä hetkellä helposti itkettää. Viimeksi tänään ostosten jälkeen. Usein se auttaa, itkeminen. Puhdistaa ja rauhoittaa.

Se on varmaan vähän tämä ihmisistä eristäytyminen. Oman vapauden ja tekemisten menettäminen. Yksinolo. Rajoittuneisuus. Kai se käy vähän jokaisen hermoon. Ja varmaan vähän pääsiäispyhät. Mulle tulee silloin tällöin aika kova kaipuu sitä ydinperhe-elämää. Sitä että lapset ovat aina läsnä ja että ollaan yksi yksikkö. Ja sellainen korostuu tietysti pyhinä. Vaikka just nyt -ehkä ekaa kertaa koskaan voin olla vähän sitä mieltä, että kaksi kotia on niin vanhemmille kuin lapsillekin hyvä juttu. Kotikoulua ja -konttoria pitävät vanhemmat saavat välillä omaa aikaa, kuin lapset ovat toisen vanhemman luona ja lapsetkin saavat enemmän ympäristön vaihtoa. On toinenkin koti, johon mennä jos siellä toisessa kaatuu seinät päälle. 

Olavilla on nyt päivystysvuoro ja olin suunnitellut vaikka mitä tekemistä itselleni siksi ajaksi. "Kokonainen ilta ihan omaa aikaa." Mihin aika aina katoaa? Kohta se tulee jo sieltä päivystyksestä enkä ole mitään saanut tehtyä. Vaatekaappi ihan yhtä kaaos kuin aamulla. 

Pakko varmaan siirtyä hommiin. Mutta kiitos että sain siivoamisen sijasta nautiskella omasta ajasta täällä blogin parissa. (ja pääsiäiskarkkien :P) Nämä ovat ihan kullanarvoisia hetkiä. 

Seuraavaksi laitan ihan megamegahyvän ruokaohjeen teille. <3 Rauhallisia pyhiä, nähdään ihan pian!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram