Tällaisia maaliskuisen keväisiä tunnelmia täällä. Ja miinus kymmenen - mikä on tänne tosi harvinasista. Ihan superkylmä, koska tuuli ja pyry on myös ollut aika kovaa.

Lunta  on tullut ihan älyttömästi koko viikon. Olen kolanut ja lapioinut niin paljon, että ihan tunnen käsilihasten kasvaneen. Ja ne ei ihan helposti kasva. :D Mies on ollut poissa tän viikon, joten olen nyt sit kolanut kahdessa paikassa. Jep jep, sillä on aina ollut tapana onnistua häippäämään kuivemmille vesille pahimman lumimyrskyn sattuessa. Ei mitään uutta. :D

Mut ihan oikeasti, tänään hiihtolenkillä en meinanut jaksaa lykkiä eteenpäin; kädet ovat ihan mureketta viikon jäljiltä. 

Ja vartin työmatkoihin on saattanut mennä tunti - koska näkyvyys on vaan ollut ihan täysin pelkkää valkoista. Lunta on tullut ihan hullulla tavalla; myrskyllä, tuulella ja pyryttämällä. 

 

Vaatteita siivoillessa löysin vanhan valkoisen Chicago -collarini, jonka muuten ostin juurikin Chicagosta aika tarkalleen kymmenen vuotta sitten. Se on jäänyt ihan jonnekin kaapin pohjalle ja olen aina muistellut että se on jotenkin hölmö, mutta tosi kivahan tää on! Tulee niin käyttöön kevääksi. Just nyt toi "windy city" -teema sopi kuin nenä päähän...

Muuten päällä on koko viikon ollut mieluiten talvihaalari. Se on ollut kullanarvoinen lumessa kahlatessa.

 

"Mamma kuka sun suosikkihiihtäjä on?" kysyi Olli tänään. Hmm, enpä oo tullut miettineeksi. :D Mut täällä taitaa noi hiihtäjät olla tosi staroja pienemmille. Ollin suosikki on Johannes Klæbo - se saattaa hiihtää kuulemma kanssa vaaleanpunaisilla sauvoilla niinkuin Ollikin - ja hiihtolaseilla. 

Viikko on siis ollut (fyysisesti) aika raskas, mutta olemme taas ihan kivasti tehneet juttuja yhdessä kunhan mies tuli työreissusta. Käyty ulkona syömässä ja hiihtolenksuilla ja katsottu telkkariohjelmia. Kaikilla kaikki hyvin. <3

Tiedän, että mun uusi (tosi vanha) koti kiinostaa kauheasti enkä malta päästä kertomaan siitä lisää. Lupaan ja odotan innolla, että pääsen kertoilemaan, siitä riittää kyllä juttua!

Nyt hyvää alkavaa viikkoa, nautin lumista ihan täysillä vielä kun voin. Melkein toivon että tää pysyisi vielä pari viikkoa. Nyt on kuitenkin jo maaliskuu ja ihan kohta kevät. <3

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Kiva pipo! Itse tehnyt? Ohjetta? :) Voimia uuteen elämäntilanteeseen!

Vierailija
5/3 | 

Onpa ihanan täydellistä talvisäätä, ja kauniit talviset maisemat! Minulla on hyvin ristiriitaiset tunteet talvea kohtaan, sillä inhoan kovia pakkasia ja pitkää pimeää kautta (Suomessa), mutta tykkään lumisateesta, -myrskystä ja -tuiskusta. Mitä enemmän lunta sen parempi! Kun haluan kokea ja nähdä talven, niin käväisen Suomessa sydäntalvella. Täällä missä asun, niin talvi on ja lyhyt ja aika leuto, mutta kylmäkin voi olla ajoittain.

muuttolintu
6/3 | 

Onpa siellä paljon lunta! Tuollainen iso määrä kuohkeaa uutta lunta on ihanan raikasta, ei painunutta vanhan talven lunta, joka sulaa niin hitaasti pois.
Taitaa olla sama ilmiö vähän joka puolella, täällä Keski-Euroopassakin on ollut 15 astetta normaalia kylmempää...! Paitsi tänään se loppuu ja kevät saapuu :)

Mielenkiinnolla remonttipostauksia odotellen...
Hyvää uutta viikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015