*Tuotteet saatu Jolie.fi:sta

Röyhelöt saatu aikoinaan By Piasilta <3

 

Olen kai ennenkin ilmaisut tyytyväsiyyteni blogin mukanaantuomiin luonnonkosmetiikkayhteistöihin. Se vaan on tämän homman suurimpia tuotehyötyjä ja ilonaiheita. En juuri kauheasti jaksa ottaa testattavaksi tuotteita - edes kosmetiikkaa, vaikka siitä pidänkin - mutta esimerksi juuri Jolien tuotteet otan aina ilolla vastaan. Enkä pety. Suomen ylellisin luomukosmetiikkavalikoima, josta ei huteja löydy.

 

Tällä kertaa olen saanut testata Isla Apothekaryn kolmea aivan ihanaa tuotetta, joista ehkä tuo ruosteenoranssi jauhe on suosikkini. Se on siis jauhemainen kasvonaamio, joka sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä kämmenellä ja saadaan aikaiseksi juokseva naamio. Naamio kovettuu iholla kuivaksi ja lopulta jättää sen hehkuvaksi. Aluksi, tottumattomana mielsin pulverin sekoittaminen sotkuiseksi puuhaksi enkä uskonut jaksavani moista sotkua, mutta annoin sille mahdollisuuden juuri kauniin lopputuloksen vuoksi. Nyt naamioin kasvojani vaivatta harvasen päivä; pulverin voiteeksi sekoittaminen sujuu kuin luonnostaan ja iho kiittää.

Voin myös lämpimästi suositella vartalokuorintaa; vaikkapa tuota Islan Blood Orange + Vanillaa. Mulla oli ihan kamalan kuivat (siis melkein sellaiset hilseilevät ja kesivät) sääret auringon ja suolaveden jäljiltä - vaikka kuinka rasvasin päivittäin, mutta kuorinta sen sijaan jätti sääret melkein öljyisen pehmeiksi. Siihen päälle vielä Islan Jasmine Sunsetiä niin varmasti hilseilyn sijasta loistaa! 

 

Toinen tuotemerkki johon olen (jälleen kerran) todella tyytyväinen on Patyka. Hyaluronic happoa sisältävää Plumping seerumia sekä Youth Remodelling Creamia käytän päivisin; aivan loistavia tuotteita, jotka todella tuntuvat iholla ja jättävät sen kauniiksi. Pieni öljymäinen seerumi sekä silmänympärysvoide ovat sitten taas yökäytössä. Todella ylellistä luomukosmetiikkaa - tai kosmetiikkaa yleensäkin. Tätä nelikkoa voin lämpimästi suositella, joskin mulle tärkeimmät ja tehoikkaimman tuntuista ovat noi kaksi ensin mainittua.

Kuvassa vilahtaa myös hoitava ja hellävarainen Soley Grædir -shampoo, jolla olemme nyt pesseet hiuksia tämän kesän koko porukka (sopii loistavasti myös lapsille). Pesuteho moitteeton. Suosittelen niiiiin kurkkaaman muutenkin Jolien shampoo -valikoiman, siellä on kaikkea tuuheuttavasta shampoosta superfood shining -shampooseen. Mulla ainakin heräsi kiinostus montaa hyvää tuotetta kohtaan! <3

 

Hyviä kesäisiä kauneudenhoitohetkiä. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram