Aamukahvi, letut tai vaahtokarkit eivät maistu missään niin hyvälle kuin luonnossa. Etenkään aamukahvi.

Eikä kai mikään muukaan. Nyt kun ei oikein voi ravintoloista ja hotelleista nauttia (niinkuin niistä nyt muutenkaan niin kovin usein pääsisin nauttimaan) voi hyvin siirtyä ulos. Kaikki maistuu paljon paremmalta kuin ravintolassa.

Huomaatteko meidän viimeisen majoituspaikan näköalat? Siis millaisessa paikassa nukahdimme ja heräsimme? Toi missä aika unisen näköisenä heräilen riippumatosta. Oli muuten niin lämmin yö, yli kymmenen astetta.

 

Mutta mitä muuta näillä retkillä voi syödä kuin kahvia, lettuja ja vaahtokarkkeja? 

Mitä vain. Kotona voi paistaa lihapullat ja sipulit ja keittää perunat ja brokkolit. Pakata ne folioihin ja lämmittää kertakäyttögrillillä (täällä ei saa tehdä nuotioita kuivaan kesäaikaan). Pannulla voi paistaa maissit. Hilde täytti valmiin pizzataikinalevyn tomaattikastikkella, pestolla, parmakinkulla ja juustolla, rullasi levyn ja leikkasi pizzapulliksi. Kerran täytimme tortillaletut pulled porkilla, salaatilla ja sipulilla. Kerran paistoimme hampurilaisia grillillä.

Tai sitten voit ottaa mukaan take-awayta. Vaikka pizzan. 

Voit pakata lettutaikinan korkilliseen maitotölkkiin ja ottaa mukaan retkikeittiön paistinpannuineen. Letut retkellä eivät mene koskaan metsään.

Retkillä kannattaa syödä hyvin ja nauttia. Pakkaa huolella. Ota mukaan jotain mistä itse pidät. Tietenkin. Ja joku herkkupala kaikille. Vaahtokarkkeja ei kai meidän porukassa voita mikään.  Ja lasilliset viiniä viimeiselle tunnille. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram