Eteinen on ollut täynnä reppuja ja miesten kokoisia (pikkupoikien) lenkkareita. 

Mulla päällä By Piasilta saadut paidat; pellavneule on näin myöhäiskesän ihanin. <3

Olen tehnyt ja syönyt päivällistä tänään kolmen tytön (8-v.) ja viiden pojan (11-v.) kanssa. 

Olen istuttanut mun ja Olavin Espanjan reissussa keräämät hassut pienet kaktuspuun palat. Niille oli kasvanut kunnon juuret, nyt ne uskalsi laittaa multaan. Katsotaan mitä niistä tulee. Tuleeko niistä sellainen puu mistä ne ovat lähtösin vai eivätkö ne halua kasvaa meidän pohjoisen mullassa lainkaan. 

Valehtelisin jos väittäisin etteikö arki ole haastavampaa nyt yksin lasten kanssa kuin edellisessä ydinperheessä. Etteikö eron aallokossa olisi tullut tuhat tuntematonta ja ennalta-arvaamatonta tekijää ja tunnetta. Etteikö olisi enemmän tekemistä ja enemmin huolia yksin. Valehtelisin jos väittäisin että kaikki on mennyt kivuttomasti. 

Ja silti, valitsisin saman uudelleen. Elämä ei ole kivutonta. Elämä on muutosta ja kasvua ja uusia tilanteita. Elämä on omien valintojen summa. Ja luulen, että olen tehnyt hyviä valintoja - tai ei välttämättä vain hyviä, mutta sellaisia jotka muokkaavat elämästä sellaista kuin haluan. Siinä suhteessa hyviä siis, että lopputuloksena olen onnellinen ja tyytyväinen.

Olipa kiva ehtiä tänään blogiin. <3 Lapset touhusivat omiaan ja Olavilla oli päivystysvuoro - mutta se avuliaasti ehdotti että jollei mulla ole mitään muita kuvia blogiin niin sillä on puhelimessa monta hyvää kuvaa meistä yhdessä. Kiitin kohteliaasti ja tein nyt kuitenkin tällaisen postauksen. Joku toinen kerta sitten.

Kivan lämmin olo kun pääsi tännekin pitkästä aikaa. Nyt täytyy taas nähdä pian uudelleen! <3 Ja nyt ehdin vielä vähän neulomaan, jeeeee! 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010