Sain tovi sitten paketillisen sesongin By Pias -suosikkejani; lähinnä siis neuleita talveksi. Yhtä neulemekkoa olen jo pitänyt ja kuvailut jo vaikka kuinka, tässäpä vielä muita lemppareita!

Jättineuleen männynvihreä on aivan ihana talvisävy, olen ihan ihastunut siihen. Sitä pn lisäksi kiva yhdistää supernaiselliseen frillamekkoon; kontrastit taas jotenkin korostavat toisiaan ja silti kuuluvat ihan yhteen. 

Vaaleanpunaisesta bambutrikoo- mekosta mulle taas tuli heti ihan Espanja-viboja, siinä on ihanan naisellinen malli ja superkauniit röyhelöhihat - plus että Piasin bambutrikoo on ehkä pehmein, joustavin ja napakin trikoolaatu ever.

Patchwork -farkkuja niinikään kehun mielelläni, kuten kaikkia muitakin Piasin Perfect Jeanseja; pehmeä, hyvä fakkulaatu ja kauniit värit.

Mitäs muuta, no oversize-kashimirneule mulla on niin paljon käytössä niin töissä kuin vapaallakin, että se ansaitsee myös maininnan.

Niin ja huulipunat tietty! Kolme tähän talvikauteen sopivaa punaisempaa punaa siis. Näistä kun joskus kysellään suosituksia. Joku voisi väittää niiden olevan aika samansavyisiä, mutta uskokaa pois, ero on vissi. ;) Yhdistävä tekijä mun punissa on matta lopputulos. En oikein pidä mistään kimaltelevista tai edes yhtään kiiltävistä punista, ja etenkin punaisen punan on oltava matta. 

Vaalein näistä kolmesta on Estee Lauderin Pure Color Love -sarjan nr 200, Proven innocent. Hieman pinkimpi, hieman kesäisempi, mutta menee hienosti nytkin - ja on usein kaytössä.

Cliniquen Long Last Soft Matte Lipstick 50, Matte beauty on jo vuosia ollut mun vakio punainen puna vuoden ympäri. Se on näistä sellainen luonnollisin ja arkisin, varma valinta aina!

Tummin mun suosikeista edustaa ainoana luomukosmetiikkaa, Jolie.fi:sta saatu Absolutionin matta sävy Rosewood 11. Tässä on superhyvä joulusävy, ei liian kirkas vaan ihanasti murrettu punainen. Lopputulos on tosi matta ja kestävä. Tällä hetkellä siis suosikki ja eniten käytössä, täydet pinnat. :)

 

Sellaisia :) Pienestä flunssasta täällä viikonloppu kärsitty ja kuumeiltu - jos huomenna yrittäis töihin ainakin pakolliset tekemään. Hyvää viikon alkua teillekin, muistakaahan lepäilläkin. <3

 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram