~ ja hiusarvonnan voittajat

 

 

Heippa hei sunnuntai-iltaan. <3

Olen ollut loppuviikon Tukholmassa; parinkymmenen kollegan kanssa opintomatkalla. Lähinnä tutustumassa Tukholman lasten- ja nuorisoterveydenhuoltoon, mutta ehdittiin me aika paljon muutakin! :) Meille suomalaisillehan Tuhkolma on tosi tuttu, norjalaiset eivät sinne niin kovin usein - jos koskaan eksy. (Norjalaiset shoppaavat just ja just rajan yli Ruotsin puolella tai reissaavat Tanskaan, mutta Ruotsin itärannikko onkin sitten harvinaisempaa kohdetta.) Suomalaisille risteilymatkustajillehan tuo Fotografiska onkin varmasti jo hyvinkin tuttu; toivottavasti. Sinne pääsee niin helposti Viking Linen terminaalista. Suosittelen käymään paitsi näyttelyissä, myös ravintolassa! Mahtava miljöö ja jänniä, hyviä, terveellisiä ruoka-annoksia.

Reisun parasta luksusta oli kuitenkin olla yhdessä lähimpien kollegojen kanssa. Yhteishenki ja se, että jotain kivaa tehdään työajalla yhdessä on niin supertärkeää. Ja se, että ehtii yöpyä muutaman yön yhdessä tekee työkavereista kavereita. Meillä oli muuten yhdellä illallisella sellainen leikki, että jokaisen piti etukäteen kirjoittaa itsestään jotain vähän salaista paperilapulle. Jotain sellaista vähän hullua tai jännää, jota muut eivät tiedä. Tai eivät ikinä arvaisi, että se olet sinä. Joku lukee hassuja pieniä kertomuksia illallisen lomassa ja kaikki yrittävät arvata. Tutustuu vähän uudella tavalla työkavereihin. ;) Voi olla muuten ihan åålrait ohjelmanumero pienemmissä pikkujouluissakin, jos joku kohta joutuu sellaisia suunnittelemaan.

 

Se oli kiva reissu se. Oikein hyvä. Mulla on itseasiassa pelkästään superkivoja työkavereita. Pelkastään. Monta ihan erilaista tyyppiä, paljon mieliiteitä, mutta aina hyvä fiilis ja hyvä meno. Onnekas minä, joka huomennakin pääsen niiden kanssa töihin. :)

 

 

Ja loppuun vielä joidenkin onnekkaiden sunnuntai-illan iloksi hiustuotevoittoja... Seuraavat kommentoijat; laitattehan mulle s-postia osoitteeseen johannaalvestad@gmail.com, te olette voittaneet hiustuotteita! :)

 

 

 

ViiviKi

84/903

klo 8:53 | 31.8.2016

Johanna blogiasi on niin kiva lukea päivästä toiseen ja oi miten ihana arvonta, tuollainen hellimispaketti olisi varmasti jokaisen naisen mieleen! :) Stressistä kärsineet hiukseni eivät laittaisi tuota ollenkaan pahakseen, arvonnassa mukana ehdottomasti!

 

Ulla

867/903

klo 15:37 | 4.9.2016

Mukana arvonnassa! Kesän jäljiltä hiukset ovat kuivat kuin korppu ja hoitavat tuotteet tulisivat tarpeeseen. Tämä paketti kuulostaa täydelliseltä :-)

 

Stellapauliina

333/903

klo 15:17 | 31.8.2016

Yh-äiti ilahtuisi tästä suunnattomasti. uusi mies löytyy varmasti heti kun tukka kiiltää😂

 

Anna

5/903

klo 8:08 | 31.8.2016

Kuvattu tuotepaketti tulisi todellakin tarpeeseen :)

 

Heli

153/903

klo 9:50 | 31.8.2016

Kyllä, hiuspaketti sai kommentoimaan!

 

 

Kommentit (5)

Tiiam
6/5 | 

Hei Johanna,
Oletko katsonut Netflixistä Iris Apfelista kertovan dokumentin, nimeltään Iris?
Niin ihana leidi! :)

Tiia

mimili
8/5 | 

Siis wau mitä kuvia!! Olin ihan huuli pyöreänä siitä miten ihmisellä voikaan olla noin mieletön taiteellinen silmä. Tiesin, että osaat piirtää ja maalata, mutta että kuvatakin. Ei uskoisi, että kuvat ovat Tukholmasta, koska nuo aiheet ja kuvakulmat tekevät ihmeitä.

Tiina R
9/5 | 

Hei!
Olisin kysynyt vielä Syksyn villatakki-ohjeen langasta. Onko se sävyä 1042 vai 1053? Joudun tilaamaan langat nettikaupasta, joten haluaisin olla varma oikeasta sävystä.
Kiitos jo etukäteen :)

JJ
10/5 | 

Voi että, näin sut ohimennen Tukholmassa ja tuli ihan sellainen olo että joku julkkis olisi tullut vastaan! Jäädyin hetkiseksi :D Olisi ollut tosi kiva moikata, ihan vaan sanoakseni että oot mun lempparibloggaaja, mutta olit niin isossa porukassa että en kehdannut. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! T. Jade

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014