Mun pöydällä on melkein aina kynttilä ja pöydän ympärillä aika usein enemmän porukkaa kuin tuoleja. Silloin siirretään sohvapöytäkin penkiksi tai tyynyt pehmusteiksi. Tänä viikonloppuna kylässä on ollut sisko ja sen pieni kolmivuotias - ja tietysti lasten kavereita. Joskus tuntuu vähän siltä kuin koko ajan siivoiaisi, tekisi ruokaa tai muuten vain pyörittäisi jotain vierastaloa. Mun ei kai pitäisi, ehkä niitä vierailijoita ei sitten tulisi niin paljon. Mutta se olisi kurjaa.

Olemme me muutakin tehneet kuin istuneet pöydän ympärillä. Olemme olleet ulkona auringonpaisteessa, monta tuntia eläinpuistossa. Ja ostin energisen oranssia mohairlankaa. Jos saisi oikein reippaan pääsiäispuseron. Meidän piti myös tehdä lammaspataa sunnuntaipäivälliseksi, mutta se paloi pohjaan. Siksi pitsa. 

Siskon ihana pellavamekko on Etsystä (NichStore) ja mun hame Faithfull The Brandin, neule H&M - ostin valkoisenakin, tää on niin pehmeä ja kiva. Kesähameet ja pehmeät neuleet ovat ihan paras kombo just nyt. <3

Nyt iso kulho hedelmäsalaattia, vähän telkkaria ja nukkumaan. Yksi vuorokauden suurista onnen hetkistä on muuten se että voi käydä onnellisena nukkumaan jonkun rakkaan lähelle. Tai se, että voi herätä sen rakkaan läheltä ja saa juoda kupin kahvia omien tyyppien seurassa. Niin monta syytä olla ihan tyytyväinen, tai vaikka salaa ihan superonnellinen. <3

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja hyvää yötä.

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Hei Johanna, kun katson ihania kuviasi, mietin aina välillä mikä lämmitysmuoto talossasi on...pattereita ei näy...ilmalämpöpumppu kylläkin...riittääkö se talosi lämmittämiseen?

Vierailija
4/2 | 

HEI

Mitä kukkia sinulla on maljakossa? Ovat kauniita, niin kuin sinäkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010