Viikko on mulle pitkä aika poissa täältä, mutta nämä päivät ovat tuntuneet lyhyeltä ajalta. 

Täällä on paljon lopettajaisia juhannusviikolla; koulut loppuvat, harrastusporukat kokoontuvat grillaamaan ja niin, kesä alkaa kai. Kai ne vähän kesän aloitusjuhliakin ovat. Joka ilta jotain. Juhannus täällä on aina 23.6. viikonpäivästä huolimatta - mekin kävimme kokkoa katsomassa rannassa.

Niin en ole oikein ehtinytkään tänne. En ole mitenkään tietoisesti pysynyt poissa tai tarvinut lomaa, mutta aika on vain vienyt mennessään. Ja kesä.

Mutta mietin kyllä näitä hetkiä. Ettei kannata stressata ehtiä kuvaamaan kaikkea, etsiä parhaita kuvia ja ehtiä kertomaan kesämenoista somessa. Ne parhaat hetket, kuvat ja tunnelmat kun ovat aina niitä, jotka ovat tapahtuneet liian nopeasti ikuistettaviksi. Ja ehkä vähän salaa; vain teidän kahden kesken tai pienessä porukassa. Ehkä vain sinä itse tiedät, miten arvokas se pieni hetki oli ja että tulet muistamaan sen ikuisesti.  Ne parhaat hetket ja muistot ovat yleensä herkkiä ja tunnelmaltaan niin ainutlaatuisia, ettei niitä pysty täysin kuvaamaan niille, jotka eivät hetken tunnelmaa kokeneet. Parhaat kesämuistot ovat usein niitä, joille voit hymyillä vielä vuosien päästä. Niitä, jotka ovat tallentuneet vain sydämeen. 

Älä siis stressaa vaikket ehtisi postaamaan someen; se ei tarkoita etteikö mitään olisi tapahtunut. Se tarkoittaa todennäköisesti vain sitä, että se mikä on tapahtunut, on ollut liian hyvää, rakasta ja ainutlaatuista jaettavaksi.

 

 

 

Kommentit (7)

Sanna
8/7 | 

Kyllä. Osasitpa sanoa taas asian hienosti. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentoin. On pitänyt jo monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Seuraan ainoastaan sinun blogiasi, enkä edes ehtisi lukeakaan sen enempää. Verrattuna moneen muuhun sinun blogisi tuo aina hyvän mielen. Siinä ei ole sellaista yliyrittämisen meininkiä, ei täydellisyyden tavoittelua, ei vain pintaliitoa, vaan kirjoituksesi ovat poikkeuksetta ihania, elämäntäyteisiä, aitoja ja ajatuksia herättäviä. Olen onnellinen puolestasi, että olet onnistunut luomaan näin ihanan lukunurkan. Ja iloinen meidän kaikkien lukijoiden puolesta. Kiitos sinulle. Ihania tunnelmia tähän lumoavaan Pohjolan kesään!

Nansuli
9/7 | 

Hei! Ihana kirjoitus taas. Mistä tuo kaunis mekko on?

Vierailija
10/7 | 

Hei Johanna,

mistä tuo mekko on? Entä oletko tehnyt neuleen itse? Ihania molemmat!

Laura
11/7 | 

Juuri näin ajattelin juhannuksena! Poissa somesta ja kiinni elämässä. Blogisi on mielestäni vain parantunut entisestään, kiitos Johanna! ❤️

Ellu2406
12/7 | 

Ihanaa ajatuksenvirtaa, tuntuu niin hyvältä, kun itse tunnen juuri nyt aivan samoin. Juhannusjuhlat ja samalla omat synttärit takana, eka mansikkakakku tänä vuonna herkuteltu, lähes kaikki rakkaat pääsivät töiltään mukaan, vain tyttäreni vietti aikansa rakkaan työnsä parissa juhannuksenakin.

Nyt odotellaan noita sinun kuvaamiasi ruusuja puhkeamaan kukkaan täällä Suomen länsirannikollakin!

Suloista suven jatkoa!

Ulkosuomalainen itsekin
13/7 | 

Hei Johanna, blogiasi on mukava seurata, koska se tänä erojen aikakautena heijastaa onnellista perhe-elämää. Oletko ajatellut kirjoittaa vinkkejä onnellisen parisuhteen ja perhe-elämän ylläpitämiseen? Vai lähteekö kaikki yksinkertaisesti kumppanin valinnasta ja päätöksestä olla tyytyväinen?

Toinen itseäni kiinnostava asia olisi ulkopuolisen lastenhoitoavun käyttö. Kirjoitit lasten hyväksikäytöstä aiemmin. Oletko itse uskaltanut käyttää ulkopuolista lastenvahtia esimerkiksi vanhempien deitti-illan aikana? Onko sinulla tähän vinkkejä, että miten luottaa ulkopuoliseen, jos sukua ei ole.
Kiitos!

Miimu
14/7 | 

Moi Johanna! Ihana blogi Sinulla! Kevyttä ja syvällistä. Voin vain kuvitella kuinka paljon olet saanut ja kuinka paljon kaipaat Suuomeen! Sinulla on lahja. Olet muuten Tanja Kaprelan näköinen ja ihailen kumpaakin teistä, etenkin Sinua! Minulla on ystävä joka on Virosta. Palstasi auttaa ymmärtämään häntäkin! Kiitos ja kumarrus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010