Näissä menty!

(Neule on omaneuloma Suri ja maailman pehmeimmät mokkajäljitelmähousut Fiveunits, ei melkein huomaa että mitään on päällä - tiedättekö tunteen.)

 

Tänään on ollut vähän sellainen olo, että nyt alkaa rauhoittua. Syksyn kurssit on suoritettu ja mun opiskelijakin sai harjoitusjaksonsa valmiiksi (saan taas omaa rauhaa töissä, heh). Yksi rokotuspäivä koululla vielä olisi ennen joulua (vähän sellainen hektisempi päivä), mutta mietin ottaa mukaan pipareita, mehua ja joulumusiikkia. Että eiköhän siitäkin tule vain mukavaa!

Harvemmin mulle mitään joulustressiä tuleekaan, koko joulun odotus on mun mielestä niin rauhoittavaa aikaa. Odotushan nimenomaan on ehkä kaikkein parasta. Koko joulukuu. Glögit, kynttilät ja hyasintit. Viis joulupyhistä, niihinhän koko hauskuus vain loppuu. :D 

 

Niin että se on nyt. Nyt on sellainen hyvä olo. Paras aika rauhoittua. Huomenna ostan niitä hyasintteja. Ja menen ystävän kanssa kahville. Hengittelen ihan rauhassa ja salaa vähän nautin tästä olosta. En osallistu liian moniin juttuihin enkä yritä saada liikaa aikaiseksi. Joskus parhaat pikkujoulutkin on yksin kotisohvalla; tai okei ehkä korkeintaan miehen seurassa. Enkä vielä tiedä menenkö huomisiin pippaloihin. Ehkä jään kotiin, jos sohva ja vuoden ekat glögit kullan kanssa houkuttelevat enemmän. Voipi olla. <3

 

Nähdään pian. :)

 

 

 

Kommentit (6)

Innostunut kutomaan
7/6 | 

Hei, ihania piristäviä kuvia sinulla aina blogissasi. 

Tein muuten tuosta Suri Alpakka langasta pitkähkön villatakin aiemman ohjeesi mukaisesti. Se oli ensimmäinen itse tekemäni neule ikinä (villasukkia ja lapasia lukuunottamatta) ja onnistui! Olen pitänyt sitä paljon mm. töissä. Lanka on ihanan pehmeä ja lämmmin, mutta: suuri miinus on nukka, joka langasta tulee ja jota on joka paikassa käytön jälkeen. Jos olisin tiennyt etukäteen, olisin miettinyt kaksi kertaa tekemistä. Olisi tietty pitänyt itse tajuta, mutta kun aloitteija olen, niin en hoksannut.

Mietin, että onkohan mitään muuta vastaavaa pehmeää, lämmintä, mutta ei kovin paksua lankaa, joka ei nukkaisi niin paljon (ja jota voisi tehdä isoilla puikoilla)? Jos tekisi vaikka tuollaisen villapaidan, joka on kuvassa päälläsi nyt. Sinulla varmaankin on kokemusta kaikenlaisista langoista :)

Johanna
8/6 | 

Hei, löysin blogisi jokin aika sitten ja pidän kovasti. Kiitos että jaat kauneutta ja positiivisuutta. Juuri nyt minulla on päälläni ohjeesi mukaan tehty "vaimon villatakki". Mikä koko sinulla muuten on noista housuista? Kuinka pitkä olet, jos näin henk. koht. kysymyksen saan esittää?

Sara
10/6 | 

Ompa ihana neule! Onko siihen jo olemassa ohje tai onko sellainen tulossa? : ) Mukavaa joulun odotusta! : )

Mie
11/6 | 

Ihania ihania kuvia taas!! Saan niin paljon iloa postauksistasi. Kiitos, kun teet ja jaat!! Mistä olet nuo ihanat housut ostanut?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010