Kaupallinen yhteistyö Happy Joen kanssa

 

 

Mun pikkujoulumekko on In Wearin ja on toiminut joulumekkona jo useamman vuoden; kuten myös kengät, jotka ovat kai kuutisen vuotta vanhat ja toinen niistä viettänyt yhden talven lumenkin alla. Eräällä pikkujoulureissulla kun sen pudotin hankeen enkä löytänyt ennen lumen sulamista. (Enkä muuten tiedä kumpi epäonninen kenkä edes oli; molemmat ovat aivan moitteettomassa kunnossa. Jotkut kuudenkympin korkkarit Madridista. Eipä ole laatukaan hinnasta kiinni!)

Tällä kertaa otin mukaani työpaikan pikkujouluihin myös pikku palan suomalaisia herkkuja; Happy Joe -siidereitä! Kollegathan eivät ole näitä koskaan nähneet ja mun mielestä on aina hauska niin tuoda kuin itse kokeilla muiden maiden juttuja.

Näitä sitäpaitsi kehtaa esitelläkin - kaverit odottivat innoissaan ovatko korkkien tekstit suomeksi. :D Että tajuaako niistä mitään.

Työporukan pikkujoulut olivat muuten ainoat joulupippalot, joihin tänä vuonna osallistuin. Mietin, että yhden menot riittää. Muuten voin istua takkatulen ääressä ja nauttia kavereiden tai ihan vain omasta seurasta kotona. En edes yritä olla kaikessa mukana. Joskus ne ovat niitä parhaita "pikkujouluja", niitä jotka tekevät kropalle ja mielelle parasta. Ne kotisohvalla istutut. Kun miettii hymyillen, että onneksi en lähtenyt. :D Ihan oikeasti. Kun miettii että onneksi osasin olla itsekäs ja sanoa ei.

Ja melkein aina kun kirjoitan tai kuvaan jotain alkoholiin liittyvää (en toki kauhean usein :D), saan jotain kriittistä palautetta. Että miten voin terveydenhuollossa työskentelevänä mainostaa alkoholia tai että lasten vanhempana en saisi
juoda alkoholia. Ensimmäistä on vaikea ymmärtää, toisen ymmärrän. Kielto ja piilottelu eivät kuitenkaan auta mihinkään asiaan ja vanhemmatkin ovat ihmisiä, joille sekä rentoutuminen että hyvä juoma tekevät joskus hyvää. Alkoholi ei ole sama kuin kauhea känni, se saattaa olla lasillinen viiniä tai siideri saunassa. Mulle pelkästään positiivinen osa elämää. Voisin kirjoittaa tästä pitkät pätkät, mutta tällä kertaa sanon lyhyesti että juodaan aikuisseurassa ja kohtuudella. Kukaan ei pidä liian humaltuneista tyypeistä.
Hyviä, rentouttavia ja mukavia pikkujouluja!
Nauti illasta.
Stay classy. Stay happy. <3
 
 
(Oikeastihan pikkujoulut olivat jo viikko sitten. Tänään on miehen vuoro ja minä saan leipoa piparkakkutaloa lasten kanssa kotona. :D)
 
 
Yritin myös piirtää ohjeen tälle bile"letille"; toivottavasti saatte ideasta kiinni. Poninhäntiä voi tehdä useammankin ja lenksuina on paras käyttää sellaisia läpinäkyviä minilenksuja. Tarkkasilmäisin saattaa tosin huomata että mulla on jotain punaisia ja vaikka minkä värisiä; Ainon askartelulenksuja. Parasta tässä valeletissä on se, että muut hiukset pysyvät tosi sileinä ja itse lettiosion saa vedettyä oikeinkin muhkeasti auki. Kokeile ihmeessä, tämä on superhelppo (ei tarvi osata letittää) ja pysyy kovassakin menossa (niinkun mulla nyt sellaista olisi)! :D
 
 
 
Hyvää, iloista, mieltälämmittävää viikonloppua!

 

 

 

 

Kommentit (11)

Vierailija
12/11 | 

Niin tykkään sinun blogista😍

Laura
13/11 | 

Voi apua ! Ihan täydellinen pikkujoulu-asu! Ensimmäisenä kiinnitin huomion noihin kenkiin, tosi mukavan näköinen lesti niissä! Lähteepä muuten lettiohjekkin heti huomenna testiin! :) Kivaa viikonloppua!

Ansku007
14/11 | 

Mulla on sama mekko eri värisenä, ihan luottovaate kaikkiin juhliin. Kiva malli eikä vaadi mitään erityistä asustustakaan koska on jo paljon yksityiskohtia. Samaa mekkoa näkyy aika ajoin myös lehdissä, mm. Jenni Haukiolla ollut sinisenä. Taitaa olla vaihtuvien värein pysyvästi IW:n mallistossa. Kiitti letti-ideasta, menee ehdottomasti kokeiluun! Kivoja pikkujouluja 🍾😊

Mariateresakaroliina
15/11 | 

Ihanat kengät ja mekko ja sopii sulle tosi hyvin. Itse rakastan punaista väriä. Ja alkoholia voi todellakin nauttia kohtuudella. Älä välitä kukkahattutätien nipotuksista.

Mariska
16/11 | 

Ihanat kengät!
-se mikä tekee elämästä erilaisen ,tekee siitä kauniin.💕 hyvää viikonloppua!

Donja
17/11 | 

Uskomatonta, että toinen kenkä ollut talven hangessa ja näyttää ihan uudelta!

Annukkainen
18/11 | 

Ihania kuvia! Kiitos Johanna tästä blogista! Tämä tuo iloa myös niihin vähän synkempiin ja tylsempiin päiviin :)

Krisse
19/11 | 

Ihanan rentoa tunnelmaa, kiitos tästä!

Vierailija
20/11 | 

Öppnas här sano. Sellaisia ne pikkujoulujen jälkeiset ovat, saattavat toisinaan saada tarttumaan pullonkaulaan ja eksyttämään sen huulillle.

Vierailija
21/11 | 

haha :D nauroin useampaan kertaan tekstiä lukiessani, varsinkin kohdalle 'Kun miettii hymyillen, että onneksi en lähtenyt. :D Ihan oikeasti.' Kuulostaa niiiiiiiiiiin hyvältä :D ja välillä niin tutulle. :D ihanan aitoa tekstiä. <3 itse rakastan joulun odotusta, mutta nimenomaan omalla tavallani.:)

Vierailija
22/11 | 

Mä luulen että sinä nimenomaan olet juurikin esimerkki siitä, miten alkoholia tulisikin käyttää - kohtuudella ja ilman pahaa leimaa. Ja Happy Joe on parasta siideriä! 😉 Kauniita kuvia jälleen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010