Lomamatkalta oli ihan mahtavaa palata tähän. 

Kotikylä kuhisee kesäturisteja ja mun maailman kauneimmat ruusut ovat puhjenneet täyteen kukkaan. Leonardo da Vincit, jos joskus tarvitsette täyteläisen pyöreää, pitkään ja runsaasti kukkivaa ruusua. 

Perjantai-iltana istuimme terassilla viinilasillisilla myöhään yöhön ystävien kanssa ja launtaiyön tanssimme salsakonsertissa. Tänään hengasimme kaupungilla turistien hienoja veneitä ihmetellen ja jäätelöä syöden.

Olemme istuttaneet kesäkukkia ruukkuihin ja ripustaneet yhden amppelin. Rentoutuneet ja syöneet hyvin.

Ihan kesälomafiilis siis, vaikka vielä pitäisi pariksi viikoksi töihin. Koko kesä on kuitenkin vähän lomaa. Iltapäivät ja illat töiden jälkeen. Viikonloput erityisesti. Lomafiiliksen voi saada ihan yhdestä hetkestä. Jäätelöstä rannassa. 

Mun mekko on In Wearin - ja kiitos toiveesta ja muistutuksesta että merkkaisin näitä vaatteita useammin. Lupaan yrittää kertoa merkkejä ja ostopaikkoja vaatteista, jotka ovat uudempia ja vielä saatavilla. Sit mulla on tosi paljon vanhoja vaatteita, joita ei enää ehkä saa mistään enkä aina tiedä merkkiäkään, mutta lupaan mainita niitäkin paremmin. 

 

Rentoja kesäpäiviä - lomalla tai töiden ohessa! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram