Mun tietokonepiirtäjän taidot pääsevät nyt loistamaan - oli niin pakko kertoa teille mistä haaveilen vielä pihalle. Ja kampauksena hieno noin 24 tuntia hiuksissa ollut letti.

Olen tehnyt koko viikonlopun työpäivää pidempää päivää Olavin taloa myyntikuntoon laittamassa; ja se on suuri talo suurella pihalla, joista kummassakaan ei ole kauheasti tehty mitään viime vuosina. Huh, huomenna pitäis tulla valokuvaaja.  

En siis ole ehtinyt tekemään omassa pihassa mitään, mutta haaveilemaan sitäkin enemmän.

Pieni saareke talon sorapihalle valmistuu varmasti aika helposti kunhan vain on aikaa laittaa lapio heilumaan -sorapihoja kaunistaa niin hurjasti istutukset. Laatikot ovat kauniita, mutta taidan rajata pyöreän alueen pienillä laatoituskivillä ja istuttaa siihen jotain kivaa. Pergolaa ja kunnon ruokailutilaa tuskin tähän viitsimme rakentaa. Olisi vain niin ihana syödä tossa syriinin alla. Pergolan naapurin puoleisen seinän rakentaisin jonkinlaisesta verkosta ja kiinnittäisin kiipeileviä kasveja. Ruokailutilan yksi seinä olisi siis syriini ja toinen kiipeilykasvia. Vaikka viinirypäilettä.

Sen unelman voi kuitenkin säästää sitten seuraavaan taloon. <3 

Täällä on ollut aika kylmä viikonloppu, mutta se on silti kesä nyt. Kesäkuun lopulla on turha harmitella että menee niin nopeasti tämä kesäaika. Se on nyt. <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010