Oikeasti eka before -kuva ei edes ole ihan before. Oikeasti takapiha oli kamala pusikko ja pensaikko. Sorapihan täytti valtavan kokoinen trampoliini ja rinne oli puuta, pensasta ja suoraan sanottuna pieni kaatopaikka ja komposti. Kiviroskaa, puutarhajätettä ja ihan kaikkea. Siitä ei jostain syystä koskaan tullut otettua kuvaa.

Sitten yhtenä iltana kun koko rinne oli siivottu ja olimme vihdoin saaneet laatikot paikalleen ja kiviportaat kasaan, kumosimme rinteeseen kaksi tonnia multaa. Mitenpä siinä sitten kävi. No multakuorma jyräsi kauheaa vauhtia kaiken matalaksi. Yksi kastelukannu ja kaksi alumiiniämpäriä muuttivat muotoaan ihan littanoiksi. Me siinä sitten väsyneinä koko päivän aherruksesta ketselimme tulosta. Kas kun ei siitäkään tullut otettua kuvaa.

Siksi kakkoskuvassa on toi sininen pressu. Sen avulla saimme vähitellen sen kaksi tonnia multaa paikalleen ja litistyneet pallikarmit ja kiviröykkiöt takaisin paikalleen.

Sittemmin olen istuttanut rinteeseen monta riviä mansikkaa. Yhden karviaispensaan ja raparperiä. Laatikoihin pääasiassa naurista, porkkanaa ja retiisiä. Vielä on salaattia ja yrttejä odottamassa istutusta. Ja ihan kauheasti herneitä. Täällä kun ei myydä missään meiden suurta herkkua herneitä, niin pakko kasvattaa itse.

Nyt näyttää lisäksi vähän siltä, että joudun myymään tämän ihanan, ihanan talon pihoineen. Meidän talonlaajennus ei oikein taida saada lupaa eikä alkua joten olemme alkaneet katselemaan muita, meille tarpeeksi suuria taloja. Mutta niin kauan kun tässä saan asua, teen tästä viihtyisää. <3 Joku saa ihan megaihanan kodin, jota tulen kaipaamaan.

Melkein ei malta olla sisällä kun tuolla ulkona on niin paljon kivaa puuhaa, mutta nyt. Lauantai-iltaa ja yötä. <3

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram