Tuotteet saatu suomalaisesta Nordic Hair Housesta.

Uusi vuosi on aika usein mulle myös uudet hiukset - tekee mieli tehdä jotain uutta (vaikka mun hiuksille nyt ei juuri koskaan mitään kovin mullistavaa ole tapahtunut).

Nyt en mitään kamalan uutta keksinyt tai toivonut, mutta kerronko mitä tein viime vuoden puolella, jo hyvissä ajoin ennen joulua? Laitoin pidennyksiä. Jep. Minä, luonnollisuuden suosija ja tekojuttujen välttelijä. Mun mielestä on vaan niin vaikea päättää mikä hiusten mitta on paras; pitkä vai polkka! Pidennyksillä en hirveästi pituutta hae; nämä on noin viisi senttiä mun omaa mittaa pidemmät. Enkä edes tuuheutta; mulla on aika paksut hiukset jo ennestään. 

Veikkaan kuitenkin, että eron aiheuttama stressi on verottanut hiusten kuntoa. Ja ehkä se, että olen syönyt varmasti vähemmän kalaa viimeisen vuoden aikana! (Omega kapselit on ostettu nyt.) Ihan totta! Luulen, että onnelisuus ja kala tekevät tosi hyvää hiuksille(kin)! :D

Mulle pidennykset ovat siis olleet pieni huomaamaton tuki hiusten kasvatukseen; olen hiusfani ja tykkään, että hiukset näyttävät hyvältä kaikissa vaiheissaan. Kasvatusvaihe saattaa koetella hermoja tällä saralla enkä jaksanut stressata asiaa sen enempää vaan turvauduin muutamaan pieneen teippipidennykseen. Helppo (vaikka hieman kallis) keino saada terveen ja tuuhean näköiset latvat silloinkin, kun hiuksia kasvattelee. Ja kaupan päälle raitoja, ettei tarvitse värjätä omia hiuksia -jos valitsee omaa sävyä vaaleampia pidennyksiä! 

Samalla voin suositella Nordic Hair Housen superystävällistä ja asiantuntevaa porukkaa; tässä on suomalainen hyvinvarusteltu verrkokauppa hiustuotteille. <3 Paul Mitchelin Marula Oil -tuotteet ja erityisesti Rare Oil Intensive Masque ovat todella hyviä hoitamaan kasvavia hiuksia ja huippulaadukkaan Amikan tuotteita saa nyt alennuksin (Amikalta tykkään erityisesti kuivashampoosta; raikkain tuoksu ever!).

 

Sellaisia hiuspaljastuksia, nyt perjantai-illan viettoon. Nähdään pian. <3

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010