Käyttääkö joku shampoo - hoitoaineyhdistelmää?  

Luulin jo jossain vaiheessa sen olleen joku ohimenevä 90 - luvun villitys, josta ei ole kuulunut pariinkymmeneen vuoteen. Koska en ollut kuullut hoitoshampoosta aaaaaikoihin.

Kunnes törmäsin Kerastasen yhdistelmäshampooseen. Ihan ensimmäiseen purkkiini tutustuin blogiyhteistyön tiimoilta, mutta sen jälkeen olen ostanut jo kaksi itse. 400 ml laatutuotetta saa edullisesti verrattuna että ostaisi sekä shampoon että hoidon). Shampoo pesee hyvin, ei jätä hiuksia lainkaan rasvaisiksi ja lisäksi se vieläpä hoitaa hyvin. Se on riittoisaa ja hellävarainen hiuksille tiheäänkin pesuun. Plus että kiireinen säästää aikaa yhden tuotteen kanssa. 

En olisi uskonut, että tällainen yhdistelmä voi toteuttaa kaikki vaaimukset, mutta kyllä vain. Tämä on sellainen tuote, josta mun on pakko vinkata.

Kerastasen Discipline on sitäpaitsi mun kaikkien aikojen suosikkisarja, ei ehkä ihme että tämäkin tuote löytyy juuri Disciplineistä! Suosittelen lämpimästi. <3

 

Kommentit (1)

Elisa
2/1 | 

Heippa ja kiitos suosituksesta, sen innoittamani riensinkin hakemaan itselleni samantien kaksi purkkia kyseistä tuotetta! Itselläni on paksut ja hieman luonnonkiharaan taittuvat pörröiset hiukset, joten ajattelin tuotteen sopivan hyvin. Nyt ensimmäisen käyttökerran jälkeen vain hämmästelen, kuinka ihmeessä saat sen levittymään? 😄 Koostumus kun on paksu ja emulsiomainen, tuntui etten edes kymmenellä pumppauksella saanut tuotetta kunnolla levittymään kaikkialle. Käyttövinkkejä siis tänne päin, kiitos! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010