...ja hiustenhoitopakettien onnelliset voittajat :)

Niin ja valkoinen ajokeli. Täällä on ehkä tän talven hulluimmat kelit. Kauhea tuuli ja myrsky. Lumi pollyää kaikkialla, moottoritietiellä ajetaan neljääkymppiä ja autot neuvotaan pitämään kotipihassa ja ihmiset sisätiloissa. Katotaan pääsenkö töihin huomenna - tai kuinka kauan mun vartin motarimatkassa mahtaa kestää. Hitsi siellä pyryttää ja pöllyää! 

Tänään on ollut päällä niin housut kuin mekkokin. Ja pari kerrosta villaa. Mikään ei oo nyt liikaa! :D

Edelleen kiitos kaikista viesteistä. <3 Ne ovat osaltaan auttaneet eteenpäin, kaikki auttaa. Vaikka sanon vielä uudelleen senkin, että älkää olko surullisia. Ei mekään olla. :) Vietetään iltoja yhdessä ja jutellaan. Nauretaan ja hölmöillään kuten ennenkin. Pelataan lasten kanssa lautapelejä. Joskus paras lopputulos vaan vaatii muutoksen ja muutosta ei saa aikaan jollei ole valmis tekemään jotain sen eteen.

 

Huomaatteko muuten, että pieni sohvapöytä on nyt valkoinen. Ja seinälle pääsi pieni pyöreä peili. Yllätyin iloisesti miten se heijastaa ensimmäisenä kauniin tapetin katsojansa silmään. Kivasti näkee pienen palan tapettia jo ennen kuin sitä oikeasti näkee. 

 

Sain myös vihdoin arvottua loistavat Botanicals -paketit neljälle teistä, eli:

 

Vierailija

anna.***************com

106/534

klo 21:20 | 16.2.2018

Oi hennot haituvani nauttisivat näistä tuotteista 😍

 

***

Hiihtolomalainen

paula.************com

237/534

klo 11:03 | 17.2.2018

Mitenhän tuo sarja toimisi vähän jo harmaantuvan ja entisestään karheammaksi muuttuvan tukan kanssa? Vielä tulee kyllä luontoäitiä autettua värin kanssa - entiset hyväksi havaitut shampoot ja hoidot eivät enää vaan toimi 🤔

 

***

Vierailija

Maridi********fi

377/534

klo 21:48 | 18.2.2018

Arvonnassa mukana🙆Olisipa ihana hemmottelupaketti arkea piristämään.Ekologisuus plussaa.Kasvivärillä värjätyt hiukset varmaan tykkäisi😊

 

***

Vierailija

mirca************com

465/534

klo 16:19 | 20.2.2018

Olisi NIIN mahtavaa päästä kokeilemaan näitä!! Mukana

 

 

ONNEA teille neljälle voittajalle - laitatteko mulle osoitetiedot s-potiin johannaalvestad@gmail.com niin saan ne eteenpäin toimitukseen ja te saatte tuotepakettinne pian. :)) 

 

Nyt nukkumaan; nuku hyvin <3 Aamulla sitten jännään miten ton ajokelin kanssa....

 

Kommentit (10)

Vierailija
13/10 | 

Hyvältä näyttää! Mahtava tuo kassi "There is no planet B" - mistä noita saa? Mulla kävi kokeilussa tuo Ikean Lohals-matto, näytti hienolta, mutta palautin, koska oli liian muhkurainen jalan alla. Mutta ruokailuryhmän alle se kyllä olisi sopinut, silloinhan siinä ei niin seisoskella tai kävellä...

Vierailija
14/10 | 

Olet kyllä ihanan kodin laittanut. Eron jälkeen oma ihana uusi koti ja sen sisustaminen antaa paljon. Ja mukavaa että olette hyvissä väleissä. Voimia täältäkin. Kaikki kivet kannattaa kääntää ennen lopullista päätöstä.

Leilap
15/10 | 

Voi miten kaunis katto, ihanat parrut katossa. Ja tuo lautalattia, aivan upea. Kaunis koti. Kelpais mulleki.

Aulikki
18/10 | 

Remontointi on kauhean terapeuttista, siinä remontoi samalla sieluaan, kun saa uutta väriä johonkin pintaan. Tekee hyvää monessa tilanteessa. Kivalta näyttää.

Roomatar
19/10 | 

Onko asunto omasi vai vuokra-asunto? Miten Norjassa ylipäätään, onko yleistä asua vuokralla vai omistaa asunto? Kaunista kyllä on :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla