Heippa ja hyvää kesälauantaita!

Olemme onneksi pääseet muuttoa pakoon paitsi vaellusreissuille, myös ystäville kylään. Pieniä lomia muuton keskellä.

Myriam ja Geir ovat yksi parhaita, ennen muuttoa melkein meidän naapureita. Myriam on mun jumppaohjaajakollega, syntyjään saksalainen. Myri ihana tyyppi ja yksi parhaista laittamaan ruokaa; huomaatteko, valmisti ihan sattumalta meille juuri samaa kanaa mitä kehuin pari postausta takaperin, mmm! Drinkkinä Proseccoa itsetehdyn seljankukkamehun ja mintun kera.

Myrillä ja Geirillä on pieni vanha tontti ihan keskustassa, mutta vaikka pieni, on piha aivan mielettömän ihana! Pienestäkin pihasta voi saada aika suuren tuntuisen jos osaa. Geir on puutarhuri, mutta myös pitänyt huolta molemmista meidän lapsista päiväkodissa. <3

 

Nyt olemme uudessa kodissa kotona, muuttohommissa. Tuhat pahvilaatikkoa, sohva palasina ja kaiken kaikkiaan kaaos. Vanha talo on saanut uuden onnellisen omistajan ja me yritämme opetella uusia nurkkia. Laitan teille pian kuvia, ehkä ensi kerralla sitten jos tästä kaaoksesta saa jotain muuta kuin sen yhden instagram kuvan.

 

Hyvää kesäistä lauantai-iltaa. <3

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram