Heippa, olen lähestulkoon koko viikon ollut kursseilla; asu tässä. Lyhyesti ja ytimekkäästi. :D

Niin ja mainostanut Mielenterveyspäivää ja Tyttöjen päivää, joista niistäkin olisi voinut sanoa sanasen täälläkin, mutta höpistään täällä kuitenkin tällä kertaa vain hömppää (jonka merkitystä mielenterveydelle ei muuten pidä aliarvioida ;)).

No ei, mutta kurssipäiviin ja sen sellaisiin tulee helposti pukeuduttua vähän siistimmin. Suorat housut ovat Selected femmen ja melkein loppuunmyydyt täällä Norjassa (ei yhtään ihme - ehkä parhaat ever) ja toppi tanskalaisen Educen. Mulle ihan uusi merkki - ja toppi johon olen aivan rakastunut! Lähtee muuten tyttöjen kanssa perjantaileffaankin (Bridget Jonesin baby -meinataan siis heittää aivot ihan narikkaan. :D) 

Sellainen (hömppä)huomio vielä, että tähän asuun olisi passannut vielä paremmin oikein syvänruskea neuletakki. Tai tollainen ruosteenruskea mitä topissakin on. Oiken kunnon syksyisten lehtien tai ruosteen ruskea. Sitten tää olisi ollut täydellinen syysasu. Jos multa kysytään. Mut onneksi se ei aina ole niin tarkkaa. 

 

No niin, pikkasen töitä, pikkasen kasvohoitoa, toivottavasti yksi juoksulenkki (pitäkää peukkuja etten ala laiskottelemaan), yksi Bridget Jones ja illan lopuksi pikkasen sushia tyttöjen kanssa. Ja ihan ihan lopuksi kotisohvalle. <3  Hyvää perjantaita teillekin!

 

 

 

 

Kommentit (7)

Vierailija
8/7 | 

Apua kun tuo seinähyllyn kulma näyttää vaaralliselta...:)

Maiju
9/7 | 

Hyvää perjantaita sinullekin! Blogisi lukeminen on aina yksi päivän parhaista hetkistä.

Mitä muuten kuuluu sille teidän kanille? Viimeisimmät kuulumiset taisivat olla, että se sai poikasia.

Mm
11/7 | 

Minkä merkkiset noi ihanat nilkkurit on? Kaunis asu!

Sussu
12/7 | 

Hieno asu! Ja tykkään niin tuosta ajatuksesta, ettei joka päivä tarvi olla eri asu, vaan samalla setillä voi mennä useamman päivän :)

-Tessa-
13/7 | 

Ovatko nuo housusi mustat vaiko siniset?

Pionimetsän Tiina
14/7 | 

Ihana asu <3 Näin viime yönä unta, että olin teillä. Olit kuuri tullut shoppailureissulta Kööpenhaminasta ja lähdössä tyttöjen kanssa ulos. Tapasin unessa myös miehesi ja teidän lapset pällistelin kodissanne paikkoja, joita ei kuvissa ole näkynyt. Unet on joskus perin hassuja :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Toukokuu