Heippa pitkästä aikaa! Mulla on ollut tosi ikävä tänne, mutta aika ei ole antanut periksi. Tai sitten olen ollut ihan puhki niinä vapaahetkinä. Tai juhlinut Ainon synttäreitä. Ehkä eniten ollut vähän puhki. 

Tänään mulla oli step-tunti aamulla. Olav oli mukana (hehe). Sen jälkeen sijaistin toisen ohjaajan lihaskunto-streching tuntia. Jumppien jälkeen lähdimme molemmat töihin tekemään paperihommia valmiiksi ja nyt mun pitäis kai siivota (eiiii). Ollille tulee kai neljä kaveria yökylään. Niillä on kaikilla Nerf-pyssyt ja keskustelemme nyt säännöistä että saako sisällä leikkiä sotaa. Ne ovat jo niin isojakin. Aino on valloittanut ton ruokapöydän vesivärimaaleilla. Siihen pitäisi kohta kattaa tortillat koko porukalle. 

Eli normaalimeno. Mietin että voisin ottaa lasin viiniä illalla. Mutta lauantaiaaumuna on taas jumppa. 

Löysin muuten Flying Tigeristä noi kynttilät kauniissa laseissa. Niitä oli vaikka mitä herkullisia värejä. Ja kotona tuoksuu ihanasti hyasintti. En tajua miten voin niin rakastaa sitä tuoksua. Kai se jotenkin tuo mieleen joulun. Sellaisen hyvän tunnelman. 

 

Loppuun vielä perjantain väreihin ja fiiliksiin sopiva video koska

1) Kuuntelen tosi paljon Berna Jamia. Se on niin hyvä ja pirteä ja kuitenkin aika rauhallista ja pehmeää salsaa. Camina tai Rumbeando on ehkä mun suosikkeja.

2) Tiesittekö, että mun harrastuksiin kuuluu maanantaisin kahden tunnin rueda - ryhmä? Rueda on salsaa pareittain ringissä, jossa tehdään erilaisia kuvioita. Mun mielestä ehdottomasti hauskin muoto salsaa, mutta vaatii hyvän ohjaajan joka osaa huutaa ruedaan kuuluvia espanjankielisiä käskyjä. Filmissä näkyy ruedaa.

3) Viime viikonloppukin meni kahden kuubalaistyypin kurssilla.

4) Olen varanut seuraavan matkan Kuubaan (iiiik). Sitä voi vähän jo fiilistellä. 

 

Nyt karkkikaupoille ja pikasiivous! 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010