Mun mieheni mielestä tota kolmatta kuvaa ei kannattaisi julkaista. Olen kuulemma aina just ton näköinen kun mies on tehnyt jotain mistä en pidä, kun yritän ampua katsella (hahaa). Että ei tollaisia kiukkuisia kuvia kannata laittaa. En voi vaan uskoa. Mun on pakko olla oikeasti paljon vihaisemman näköinen. 

Mutta näissä mentiin perjantai. Tai aamulla kävin ensin pitkän lenkin Hilden kanssa - mies lähti kalaan. Huomaa hyvä päivällinen. :P Ei varmaan jää epäselväksi, että rakastan kalan lisäksi sipulia. Sitä saa olla runsaasti ja kaikissa muodoissa.

Näkyvissä muitakin perjantiherkkuja; etenkin Olli toivoo usein "porkkanadippiä" eli vihanneksia ja juureksia dipattavaksi. Jotenkin mun makuhermoja häiritsee olla niin terveellinen että pelkkää porkkaanaa purtaisi perjantai-iltakin, että laitan aina sekaan myös epäterveellisyyksiä. Hyvin nekin menee ja huomenna on taas aamutreenit! :D 

Hyvää lauantaita. Nähdään. <3

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010